Tudtok pár tini filmeket/sorozatokat?
Csak a Disney Channel egy kalap f*s szép szóval. Ezért tértem át pár 3-4 éve a Comedy Centralra. Ha olyan műsor kell ami vicces akkor Comedy Central
Nem néztem bele egyszer sem de úgy tudom a 90210 az az. A Pro4-en megy és idézzek: A régi Beverly Hills-i tini-sorozat mai időkre adaptálva.
Nem az én műfajom a tini sorozat/film. Nálam horror film vagy horror-vígjáték a jó. Sorozat meg Family Guy, Simpson család, Futurama, Amerikai Fater, Cleveland Show (bár nem annyira szeretem a Cleveland Show-t) és ami a kedvencem: MLP:FiM.
:)
köszi a választ. igen a comedy centralt már régóta nézem.. csak már olyan régóta h bármit adnak mindig ugyanazt a részt látom midnenből.. olyat amit már láttam... most megkedveltem a tinifilmeket meg a drámai filmeket. :) ehhez kéne segítség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!