Tudnátok ajánlani misztikus vagy relytélyes, vagy csak sima tini sorozatokat?
Figyelt kérdés
Már végignéztem párat, ehhez hasonlókra gondolok:
Gossip Girl
Pretty Little Liars
Vampire Diaries
True Blood
Primeval
Teen Wolf
(De A dawson és a haverok meg ahetedik menyország féléktől kíméljetek pls) :D Köszi
17/L
2012. jún. 14. 12:17
1/9 anonim válasza:
The Secret Circle - boszorkányos, 1 évadot megélt és viszonylag gyenge tinikarakteres újonc CW-sorozat, egyszer meg lehet nézni
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.. Ezt a sorozatot tesómék letöltötték, én is közbe bele-bele néztem... Nem volt rossz, de mivel tesóm nélkülem kezdte nézni ezért lemaradtam, ő meg le is törölte a részeket miután látta, újra meg nem akartam letölteni így már annyira nem érdekelt. De amúgy Köszi a gyors választ.
2012. jún. 14. 12:23
3/9 anonim válasza:
A többséget, szinte mindet felsoroltad. Tegnap volt egy tinisorozatos kérdés, esetleg abból 1-1 amit nem láttál (például a Tuti Gimi, Gilmore Girls, Smallville, ezek viszont már nem elsősorban misztikusak, sima drámák)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Jah eléggé jól kilőttem a legtöbbet :D Azt a következtetést vontam le, hogy sokkal több ilyen sorozat kéne :D Amúgy köszi a választ ;)
2012. jún. 14. 12:31
5/9 anonim válasza:
Internátus. Spanyol, tinik a főszereplők, és jó kis csavarok vannak benne :)
6/9 anonim válasza:
Itt megnézheted, hogy bejönne-e: [link]
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Bele fogok kukkantani ;)
2012. jún. 14. 22:12
8/9 viki0404 válasza:
the lying game, switched at birth, 90210, jane by design
9/9 anonim válasza:
A bárka, Internátus(spanyol)
The fosters, Switched at Birth, Once Upon A Time(amerikai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!