Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A mindigtv melyik CI kártyáját...

A mindigtv melyik CI kártyáját kell megvennem, ahoz, hogy foghassam rajta 100% on biztosan az M3d-t tökéletes minőségben?

Figyelt kérdés
Feltételezem nem elég egy alap, hanem valamiféle Extra csomag, de ahogy néztem az oldalán még egyetlen egy csomag csatornakinálata között sincsen feltüntetve az m3d. Gondolom még nem frissitették (ami elég szégyen)

2012. júl. 28. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
2012. júl. 29. 02:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Ehhez tudni kell fogni a földfelszíni digitális műsorszórást. Ez az adó be fog jönni, viszont ami érdekes, hogy nem sztereó tv-n egymás mellett jelenik meg a két kép, ami viszont tartalmazza a térhatású információt.
2012. júl. 29. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:

" ahogy néztem az oldalán még egyetlen egy csomag csatornakinálata között sincsen feltüntetve az m3d. "

A szabadon foghatókat sz'tem nem tüntetik fel abban.

2012. júl. 29. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Az M3D-hez nem kell semmilyen kártya, ugyanis ingyenes, kódolatlan csatorna, de csak Budapesten és körzetében lehet fogni.
2012. júl. 29. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Találtam még infót erről:

Anaglyph módban: [link]

Side by side módban: [link]

2012. júl. 30. 18:45
 6/8 anonim ***** válasza:
de tv-n .. hogy lehet fogni?!
2012. aug. 3. 07:07
 7/8 anonim ***** válasza:
úgy értem satelitte-n?
2012. aug. 3. 11:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Szóval műholdról akarod venni.

Akkor kell egy HD műholdvevő Conax kártyafogadóval az Eutelsat 9A műholdra állítva, valamint egy 7000 Ft-os MTVA kártya.

[link]

2012. aug. 3. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!