Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Korábban nem arról volt szó,...

Korábban nem arról volt szó, hogy HD-ben sugározza az M1 az olimpiát? Akkor miért nem HD az adás?

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem HD-ben is sugározza, bár ez a lógon most nincs kint, de ha van külön-külön digitális és HD dekódered, észrevehető a különbség.

Nekem van digitális, és külön HD dekóderem, igy látom.

2012. júl. 28. 12:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Nincs még hd dekóderem az olimpiára terveztem venni, de ha nem hd lehet nem is veszek.

Amúgy érdekes, hogy a port.hu-n sem jelölik HD-nek miközben a forma1-nél ott a logó.

Ha tudsz felvenni a beltéri egységeddel az olimpiából egy pár perces videót, akkor megtennéd, hogy feltöltöd valahova?

Kíváncsi vagyok, hogy milyen a minősége.

2012. júl. 28. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos csak sima felvevő-lejátszó (nem Blu-ray)DVD készülékem van, nem alkalmas HD felvételre, nincs HDMI csatlakozóval ellátva.

Egyébként nincs olyan egetverő különbség a digitális és HD adások között.

2012. júl. 28. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:

"Egyébként nincs olyan egetverő különbség a digitális és HD adások között."

Akkor valami baj van a szemeddel, vagy nem HD tévén nézed, esetleg nem HD a forrásjeled.

Egyébként igen, HD-ben megy az olimpia.

2012. júl. 29. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!