Hogyan lehet azt megoldani, hogy muholdas TV-rol az adast lementem egy kulso HDD-re es megnezem?
Figyelt kérdés
Most UPC elofizetesunk van, amiben van felvevo funkcio, de en javasoltam a szuleimnek hogy valtsunk DIGI-re, mert egyreszt fele annyiba kerul havonta, masreszt vannak benne olyan csatornak, amiket en szeretnek nezni (DIGI Sport - Premier League). De edesanyam mindannap szokott felvenni, igy neki nelkulozhetetlen a felvevo funkcio. De biztos vagyok benne hogy valahogy meg lehet oldani, hogy a mediaboxot es a kulso HDD-t osszekotjuk es valahogy raveszunk, vagy valami hasonlo. A lenyeg hogy nincs szamitogep a kozelbe, igy nem akarok arra menteni.2012. júl. 22. 13:09
1/2 anonim válasza:
Ha a dekóderbe van USB foglalat akkor rá lehet kötni HDD-t és arra átmenteni a cuccot persze a HDD-nek fat formátumunka kell lennie és érdemes megnézni a kezelési útmutatóját a deküdernek mert nem biztos hogy mindegyik HDD-t támogatja mert tudtommal max 250 gb ig lehet rákötni adathordozókat. De vannak olyan deküderek is, nem tudom fejből a nevüket amin az USb szó szerint csak dísznek van rajta.
2/2 anonim válasza:
A Diginél nem tudod megoldani sehogy, mivel náluk nem lehet felvevős boxot igényelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!