Szerintetek Itachi Uchiha balkezes?
Szerintem nem. :/ Narutopedián megnéztem az ,,adatlapját" is, de ott sem írtak semmi ilyesmit. Maximum Sasukéról tudnám elképzelni, hogy balkezes - vagy inkább kétkezes -, többek között azért, mert Kishimoto Road to Ninjás vázlataiban Sasuke bal lábán van a shurikentartó. Meg mintha lett volna olyan alkalom, hogy a Chidorit is bal kézzel használta... Aztán lehet, hogy tökre nem így van. Sajnos azt kell mondanom, a Narutóban csak okkal lehet balkezes az ember. Erre a tökéletes - és, megjegyzem, egyetlen - példa egy Oboro nevű emberke, aki, ha jól emlékszem, a chuunin vizsgán tűnt fel pár társával együtt. (Naruto alakját vette fel, úgy próbált beszivárogni a hetes csapatba, de Sasuke észrevette, hogy a shurikentartó a ,,rossz" lábán van, így Oboro lelepleződött.) Személy szerint én hiányolom a balkezeseket, főleg, mert jómagam is az vagyok. :D (OFF: A Death Note-ban például két balkezes is van, az egyik gonosz, a másik pedig a kedvenc szereplőim egyike, és imádom. ^^)
Bocsánat a hosszú kommentért és a felesleges dolgokért, de ezt most olyan jólesett kiírnom magamból. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!