Szerintetek : Itachi vagy Sasuke, Naruto Sasuke, Madara Naruto Ki a jobb?
Ki nyerné meg ezt a három csatát??
3 nevet kérek!
Teljes erôböl Itachi.
Naruto.
Kétes.
Itachi
Naruto
Attól függ kit értesz Madara alatt, mert ugye Tobi tartotta magát Madara-nak, de már kiderült hogy ő nem lehet Madara
egyébként az utolsó jó kérdés
Tobi és Madara is erős ninják, de Naruto-nak ott van a Kyuubi ereje
azért kérdem!
szerintem Itachi 100-szor jobb Sasukénél csak beteg volt és a mangekyou sharnigant akarta nekiadni!
Naruto erősebb Sasukénél mert ott a Kyuubi!
De lehet hogy ő Madara(vagy ha nem akkor ki??) de sztem Madara erősebb! (mondjuk ott a Kyuubi Narutónak és a remete formája!
és megtanul majd teleportálni mint az apja Minato!
hát régen én is azt hittem hogy Tobi Madara
de Kabuto elvitte Madara holttestét mikor Tobit zsarolta így nem lehet Tobi Madara
De mint mondtam, Tobi és Madara is nagyon erős ninják
Az nem kérdéses, hogy Itachi és Naruto erősebb mint Sasuke (őszintén szólva én Sasuke-t már az elejétől fogva nem bírom)
Ebben mondjuk igazad van, hogyha Naruto megtanul teleportálni, plusz remete alak, Rasengan, plusz megtudja idézni az óriás varangyot és ennek a tetejébe a Kyuubi chakra-ja
Nos akkor az ereje tényleg mindent lehengerlő lesz
Szóval szerintem akkor Naruto kerülne ki győztesként
:D
Megtanul teleportálni mikor kezdődik a háború és gyilkos Bee-vel a teknősbe vannak tanulni a Kyuubi bombát!
és Kiszame Itachi társa ott kémkedik és el akar szökni!
Naruto meg elételeportál!
bocsi!
akkor ki az a maszkos alak??
Tobi!??
vagy Obito!???
elnézést kell kérnem a korábbi válaszaimhoz oda kellett volna írnom hogy SPOILER
és lehet most is SPOILER-kedek
Tobi mondta magára hogy ő Madara Uchiha, de kiderült hogy ő nem lehet hiszen Kabuto megszerezte Madara Uchiha holttestét
Obito pedig meghalt mikor rázuhant egy szikla
Szóval egyenlőre rejtély hogy ki lehet valójában Tobi
itt GYIK-on volt egy kommentelő aki poénból azt mondta Tobi nem más mint Magdi anyus :D xD
mondjuk lehet rosszul tudom
én így tudom
rendben!
de te ezt honnan tudod utolsó előtti hozzászóló?
Az elsô vagyok.
Bizonyára a mangát olvassa és innen tudja.
Én is olvasom és az igazi Madarára gondoltam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!