Az Ed Edd és Eddyveb Yaki az fiú vagy lány?
Figyelt kérdés
Évek óta nézem a rajzfilmet, de egyszerűen nem tudom eldönteni...2012. júl. 5. 23:48
1/5 A kérdező kommentje:
ben*
2012. júl. 5. 23:48
2/5 anonim válasza:
"Jaki egy vékony hangú, fogszabályzós kisfiú. Érzékeny, gyáva, gyenge, lányos, naiv, egyszóval tipikus balfácán, Edék csínyeinek állandó célpontja. Védelmet egyedül az oroszlántermészetű Sári biztosít neki, akivel idejének nagy részét tölti, miközben lányos játékokat játszanak. Jaki egyébiránt igazi művészlélek: ügyesen fest és remek táncos."
Az angol rajzfilmben Jimmy-nek hívják :)
3/5 anonim válasza:
Természetesen fiú, ez nem kérdés ;)
4/5 anonim válasza:
Fiú. Hát Sári szerelmes belé. nem? (bár már elég régen láttam de nagyon jóó!! és úgy emlékszem hogy mindíg együtt játszottak és szerintem Sári még szereti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!