Az alábbi film címét keresem! Egy lány elmegy a szüleihez, és valamiért hazudik magának egy barátot. Felfogad maga mellé egy ismeretlen férfit, aki eljátssza ezt neki. De a pasi tipikus sármőr, és túljátssza a szerepét. Mi a film címe?
az a baj, hogy pontosan tudom melyik ez a film, de az istenért se jut eszembe a címe
a végén még bele is szeret a srácba, és talán valami esküvő miatt megy haza
de talán a 27 idegen igen, ami hasonlít rá
de nem biztos hogy ez
pedig tényleg tudom melyik az a film, ha eszembe jut a címe feltétlen megírom
Köszönöm szépen :)
Szerintem nem a 27 idegen igen, de valami hasonló lehet tényleg.
Ara emlékszem, hogy a fiú nagyon sármos volt, és a lánynak meg barna vagy fekete haja lehetett.
De tényleg nem tudom, csak a bemutatóját láttam annó :)
még mindig nem jutott eszembe, pedig nagyon érdekel engem is, de leírom a történetét, hátha valakinek addig is beugrik
a csaj a huga esküvőjére megy haza, akinek a vőlegénye a csaj expasija, ezért bérel fel egy tökéletes pasit, hogy féltékennyé tegye a vőlegényét, és hátha visszatudja szerezni. szinte sikerül is neki, de kiderül hogy valami megcsalások mentek ezért későn jön rá, hogy már nem őt szereti hanem a felbérelt pasit, aki nemfogadta el a pénzt a munkáért mert ő is beleszeretett, ezért elutazik.
http://www.youtube.com/watch?v=FXoeTfZe_lY
itt meg is nézheted :)
De jóóóóóó!!
Ez az :)
Nagyon szépen köszönöm <3
Látod, mondtam, hogy sötét haja volt a fiúnak a lány meg tuti nem volt szőke :P
Meg is nézem hamar :D
Köszönöm még 1x :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!