Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » D. Gray-Man, vélemények?

D. Gray-Man, vélemények?

Figyelt kérdés

Hogy tetszett stb , lécci pontozzátok 1-10ig mint MAL-on

Lehetőleg indok hogymiért

Szvsz 7/10

2012. jún. 8. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:

IIIIIMÁÁÁDOM!

10/10 pont :D

Nem tudok indokot mondani, valahogy megfogott... már első látásra... Szerintem érdekes története van. Egyediek és szerethetőek a karakterek.

Kanda, Lavi, Lenalee, Allen és Komui a kedvencem :)

2012. jún. 8. 22:34
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát sajna én csak 480p-ben tudtam megszerezni eredeti japán szinkronnal :S

Nemvolt rossz , de azért 10-es tuti nem volt.

- Shounennek indult alapból az anime , és a végére sajnos eléggé nagy dramaturgia volt , mire megkedveltél 1 karit meghalt ..(pl:korházban a csaj , aki az 50.rész fele bukott örögűrő lett..)

- Allen "halálát" elég sokáig elhuzták , vagy 10rész csak az volt hogy edzeni láttukl a csávót.

- Vége lehetett volna jobb is. + Elég béne főgonosz volt..

- 1-2 kari volt hogy hosszu részekre eltünt.(kanda 30-70ig alig volt..)(Lavi , 14.részben beszélt , szerepelt 2részre és 10részig se híre ..)

Ezekért vontam én le a 3 pontot.

Amugy igen jó story volt , minden kár hogy nem folytatták

és 2nd sezont vagy valamit , a manga eléggé tovább ment.

Viszont Allen Crown Clown formája brutálisan jó volt.

2012. jún. 10. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Én szinkronosan néztem.

Igazad van abban hogy mire megszeretünk egy karaktert, meghal.

Erre a példám Eliade (Krory szerelme). Olyan szomorú sztori volt... hogy ő annyira akarta szeretni, én abban reménykedtem hogy majd démonként tovább élnek együtt, de nem így lett, és egymás ellen fordultak, és Eliade meghalt :'(

2012. jún. 22. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:

de kell lenni szomorú résznek benne. hiába hogy megkedvelünk valakit nem lehet hogy mindig hogy a jó győzzön. van olyan anime amiben a főhős megöl mindenkit akkor semmi értelme a gonosznak meg senkinek. kell legyen vesztes. és ebbe beletartozik a jók halála is. nem lehet mindig happy end :( az úgy unalmas lenne. de sajnálom szükség van erre is.

a sztori j a karakterek megrajzolása,jellemfejlődés jó. egszerűen imádom 10/10 pont.

2012. aug. 2. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:

"pl:korházban a csaj , aki az 50.rész fele bukott örögűrő lett.."

először :meg mondom lenni kell szomorú résznek.

másodszor: volt már szó bukottakról még az előtt h Suman bukott lett volna,így kell lennie egy bukott bemutatásának hogy mivel jár hogy néz ki mit is tud. most akkor képzeld el h egy barátod mondja h mit tud meg ilyesmi de nem mutatja meg. hinnél neki? ez pont ugyanolyan. hiába hogy anime,nem hiszük el h van bukott meg az anime karakterek se hiszik el míg nem történik meg 1×.

"a vége lehetett volna jobb is"

még nincs vége. a manga még mindig meg és tudtommal augusztusban,szeptemberben vagy októberben folytatni fogják.

2012. aug. 2. 14:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom hol láttad hogy a kövi szezonban lesz folytatása de malon 1 szót nem irnak róla :D
2012. aug. 2. 16:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Hali!

Csak úgy szólók hogy az anime vége NEM a történet vége! Mangában folytatódik, és igazán a mangában érdekes, mivel ott nincsenek filerek, igy a szereplök mindig szerepelnek, és nem tűnnek el! (na jó néha Lavi az eltünik).

2013. dec. 27. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Amugy 10/10 :D
2013. dec. 27. 15:37
 9/9 antrax93 ***** válasza:
Hát jó kérdés megvolt az a kis + az animében amit szeretni lehet csak időnként nagyobb hangsúlyt fektettek 1-2 részre ami nem volt annyira lényeges, kicsit húzták az időt de ahhoz képest 100+ részbe elég sok mindent tudtak belesűríteni. Szerintem megérdemli a jó jelzőt. Egyébként azoknak akik azt írták hogy rossz lett a vége annak mondom mert nincs ott vége a 103.résznél, nem folytatták de először arról volt szó ha vége a mangának folytatják aztán az is abba maradt. De legújabb fejlemények szerint most 2016 folyamán folytatása lesz az animének csak azzal a különbséggel hogy új stáb, illetve a szinkron színészek is lelettek cserélve, ha ezt azt jelenti mint az eddigi animéknél akkor lesz egy vízválasztó pont hogy merre fog dőlni az anime (tehát vagy el lesz cseszve az egész bár a stábot elnézve szerintem ha a határidővel tudják tartani a tempót akkor elég mély lesz a sztori) úgyhogy kezdjétek figyelni a megjelenést.
2016. márc. 29. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!