D. Gray-Man, vélemények?
Hogy tetszett stb , lécci pontozzátok 1-10ig mint MAL-on
Lehetőleg indok hogymiért
Szvsz 7/10
IIIIIMÁÁÁDOM!
10/10 pont :D
Nem tudok indokot mondani, valahogy megfogott... már első látásra... Szerintem érdekes története van. Egyediek és szerethetőek a karakterek.
Kanda, Lavi, Lenalee, Allen és Komui a kedvencem :)
Hát sajna én csak 480p-ben tudtam megszerezni eredeti japán szinkronnal :S
Nemvolt rossz , de azért 10-es tuti nem volt.
- Shounennek indult alapból az anime , és a végére sajnos eléggé nagy dramaturgia volt , mire megkedveltél 1 karit meghalt ..(pl:korházban a csaj , aki az 50.rész fele bukott örögűrő lett..)
- Allen "halálát" elég sokáig elhuzták , vagy 10rész csak az volt hogy edzeni láttukl a csávót.
- Vége lehetett volna jobb is. + Elég béne főgonosz volt..
- 1-2 kari volt hogy hosszu részekre eltünt.(kanda 30-70ig alig volt..)(Lavi , 14.részben beszélt , szerepelt 2részre és 10részig se híre ..)
Ezekért vontam én le a 3 pontot.
Amugy igen jó story volt , minden kár hogy nem folytatták
és 2nd sezont vagy valamit , a manga eléggé tovább ment.
Viszont Allen Crown Clown formája brutálisan jó volt.
Első vagyok.
Én szinkronosan néztem.
Igazad van abban hogy mire megszeretünk egy karaktert, meghal.
Erre a példám Eliade (Krory szerelme). Olyan szomorú sztori volt... hogy ő annyira akarta szeretni, én abban reménykedtem hogy majd démonként tovább élnek együtt, de nem így lett, és egymás ellen fordultak, és Eliade meghalt :'(
de kell lenni szomorú résznek benne. hiába hogy megkedvelünk valakit nem lehet hogy mindig hogy a jó győzzön. van olyan anime amiben a főhős megöl mindenkit akkor semmi értelme a gonosznak meg senkinek. kell legyen vesztes. és ebbe beletartozik a jók halála is. nem lehet mindig happy end :( az úgy unalmas lenne. de sajnálom szükség van erre is.
a sztori j a karakterek megrajzolása,jellemfejlődés jó. egszerűen imádom 10/10 pont.
"pl:korházban a csaj , aki az 50.rész fele bukott örögűrő lett.."
először :meg mondom lenni kell szomorú résznek.
másodszor: volt már szó bukottakról még az előtt h Suman bukott lett volna,így kell lennie egy bukott bemutatásának hogy mivel jár hogy néz ki mit is tud. most akkor képzeld el h egy barátod mondja h mit tud meg ilyesmi de nem mutatja meg. hinnél neki? ez pont ugyanolyan. hiába hogy anime,nem hiszük el h van bukott meg az anime karakterek se hiszik el míg nem történik meg 1×.
"a vége lehetett volna jobb is"
még nincs vége. a manga még mindig meg és tudtommal augusztusban,szeptemberben vagy októberben folytatni fogják.
Hali!
Csak úgy szólók hogy az anime vége NEM a történet vége! Mangában folytatódik, és igazán a mangában érdekes, mivel ott nincsenek filerek, igy a szereplök mindig szerepelnek, és nem tűnnek el! (na jó néha Lavi az eltünik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!