Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért indulhatnak pisisek is...

Miért indulhatnak pisisek is tehetségkutatókban?

Figyelt kérdés

Kováts Vera, Radics Gigi... Ki kíváncsi ezekre a kiskorúakra?

Induljanak a Miki egér show-ban!

2012. máj. 26. 18:59
 1/4 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Mert ilyenek a jelentkezési feltételek.

Azért meg kell hagyni, jó a hangjuk.

Ha neked nem tetszik, nem kötelező nézni.

Vagy rendezhetsz egy SAJÁT showt, SAJÁT tehetségkutatót a SAJÁT pénzedből, és akkor abban megszabhatod, hogy kik és milyen feltételekkel indulhatnak.

Csak pénz kérdése az egész! :-)

Pedro

2012. máj. 26. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
mert tehetségesek !! talán irigykedsz? ha nem vagy kíváncsi rájuk akk ne nézd!
2012. máj. 26. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Radics Gigi igazi nő, érettebb nálad, ezt már az írásodból ki lehet deríteni. 15 évesen profibban kezelte a helyzetet, mint jó pár idősebb "róka". Ettől függetlenül a Megasztár nevű műsort szánalmasnak találom.
2012. máj. 27. 13:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Kösz Pedro, te jó arc vagy.

A másik kettő, akik nyilvánvalóan egy kis 15 évest bálványoznak, és rá vetítik ki a szánalmas kis életüket, na nekik üzenem, hogy nem is néztem a megasztárt, csak a döntőből láttam egy részletet, azt is Flo Rida miatt néztem meg, és a néger tehetséges volt és nem mellesleg már sztár! Míg a két kiscsaj mellette K*RVA HAMIS volt! Főleg az a nagyon imádott kis 15 éves!

2012. jún. 4. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!