Mitől jobb átlag emberekkel filmet csinálni mint igazi színészekkel?
Most lesz az RTL-nek ez az új sorozata valami bosszú nem tudom mi megláttam a reklámját ,hát mondom ez rosszabb mint a Barátok közt pedig az se kutya...annyira igénytelen ,rossz nézni azokat a 0 színészi érzékkel megáldott embereket.
Miért nem lehetne egy jó sorozatot csinálni igazi színészekkel?
A Barátok közt is már agyon van csűrve csavarva, semmi értelme az egésznek minden egyes jelenet nem más mint pénz kidobás, egy igazi filmet kéne csinálni egy ütőset abból a pénzből amiből ezeket a borzadályokat forgatják,szerintem az sokkal jobb lenne, de nem tudom, ti,hogy látjátok?
Az amatőr színész kezdjen ott ahol a profi kezdte, menjen először amatőr darabokba és aztán talán egy film...meg színész iskola talán.
Meg a Barátok közt is a minden napi életet mutatja be....plusz 12 év alatt nem sokat fejlődtek a színészek szerintem elég ócska mind....mondjuk nem hiszem,hogy túl nagy nézettsége lesz ennek az új sorozatnak, kb 2 hónapot jósolok neki:)
Nézd meg a Barátok köztöt, annak mi értelme?Mond meg légy szíves Géza első barátnőjének a nevét,aztán sorold fel,hogy Barta Zsolt kikkel feküdt már le és így tovább.Ez aztán nagyon izgalmas,mindenki végig kúrt mindenkit de már arra sem emlékszel ki kivel volt, mindig felbukkan egy eltűnt gyerek egy eltitkolt, igen szerintem ezt a hülye is élvezi.
Az biztos,hogy sokan megfogják nézni,aztán rájönnek,hogy ez is egy szar és lefog esni szépen a nézettség.
És egyáltalán nem zavarnak a válaszok,elfogadom őket ,de ha téged zavar,hogy én ilyen vagyok akkor mehetsz is innét, ez az én kérdésem azt írok hozzá amit akar hülye gyerek....
Biztos vagyok benne, hogy rossz lesz.
Még az amcsi országos adókon is nagyon béna sorozatok vannak, ott is csak a kábeles csatornákon találkozni minőséggel, akkor pont egy magyar országos csatorna fog majd jót alkotni.
A nem rossz egyenlő a rosszal, csak annyi, hogy pl. vallatni nem lehet vele arab országokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!