Az átlag érdekel, a többség! (És a méreten van a hangsúly nem is azon h igaz vagy sem) kis cici, vagy nagycici, mű cici, vagy igazi cici?
A lényeg, hogy szép legyen és formás. Nem baj, ha kicsi.
Sőt a többség a normál méretű mellekre bukik, nem a nagyra.
A lényeg, hogy legyen szép kerek, formás.
Én minden barátomat körbekérdeztem már erről, és mind ezt mondta.
én undorodom a mű mellektől...végülis akármilyen lehet..
de sztem a közepes/kicsi a legjobb,mert az push-up melltartóval és megfelelő ruhákkal ki lehet emelni,de a nagy ellen nem tudsz mit tenni.
Juj, nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nekem is kicsi van, de szerintem aránylag is kicsi a többi testrészemhez képest, mert inkább csípőben vagyok erős, ami a csontozatomnak is köszönhető. Mégis sok lány nagy melleket szeretne, meg homokóra alkatot, nekem kifejezetten nem tetszik, ha valakinek keskeny csipője van, alig van popsija, de a mellei nagyok. Van egy ismerősöm 22 éves, de már 7-8 éve nagyok a mellei és évek óta lógnak. Lehet csak divatból jön ez a nagy mell mánia, vagy mert régen a nagydarab idomok jelképezték a termékenységet és a nőiességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!