A Fullmetal Alchemist-ben hogy vanak a részek? Van vmi Testvériség, Bölcsek kövének nyomában. Meg még nem tudom mik . Nem értem. Valaki lécci irja le a sorrendet
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 12:52
1/4 anonim válasza:
Van a Fullmetal Alchemist nevű manga. ( [link]
Ebből készítettek ugyan een a néven egy animét, de ez elkanarodik a manga történetétől, mások a karakterek,a sztori, stb.
Később rajongói nyomásra készítettek egy mangahű verziót, Fullmetal Alchemist Brotherhood néven.
Tehát: FMA manga = FMA Brotherhood anime.
Szeritnem a FMA:B-t nézd meg, emrt az sokkal jobb mindeki szerint, de amíg teheted, olvasd inkább a mangát, emrt az első rész az más még ott is. Jó szórakozást!
2/4 anonim válasza:
két fél van Fullmetal Alchemist a bölcsek kövének nyomában ( a vége nagyon szar)
és a másik a Testvériség
3/4 anonim válasza:
Az idavideón minden sorozatot meglehet találni szinkronosan! :)
4/4 Fullmetal Edward válasza:
A Fullmetal-ban a testvériség és a brotheroon az ugyan az én most befejeztem a tesvériséget és a bölcsek kövének a nyomábant és van még folytatása mert láttam vidikben.....milyeb címek vannak ezeken kívül:testvériség,bölcsek kövének a nyomában....stb.Ezeken kívül vannak még részek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!