Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy jellemeznéd Roy Mustang...

Hogy jellemeznéd Roy Mustang és Riza Hawkeye viszonyát a Full Metal Alchemist: A Bölcsek Kövének Nyomában, illetve a Full Metal Alchemist: Testvériség alapján?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:

A Testveriseget nem lattam ,de a FMA alapjan a sorozat szinte teljes reszenel semi sem tortenik,igaz neha Riza ellatja par jo tanaccsal Mustangot,de kulonosebb jele a ''kapcsolatukank '' nincs,majd a sorozat vegen derul ki inakbb jobban hogy eggyutt fognak majd maradni.

Szerintem ossze ilo par,nagyon aranyosak,es Mustan az egyik kedvenc karakterem :)

2011. jan. 4. 16:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem.

Én inkább arra gondoltam, hogy a kapcsolatuk szerintetek "romantikus" jellegű, vagy csak egyszerűen baráti, vagy csak a szokásosnál kicsit erősebb felettes-alárendelt kapcsolat.

De ezt is köszönöm.

2011. jan. 4. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon szoros kötelék. Munkatársi viszony. Nem szabad viszont a magánéletet keverni a munkával ezért nehéz a dolguk. De szerintem szeretik egymást, mind ketten az életüket adnák a másikért
2011. szept. 19. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!