Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Igaz a pletyka, hogy az MGM...

Igaz a pletyka, hogy az MGM készített feliratot az Acéllövedék (Full Metal Jacket) -hez?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy Stanley Kubrick nem engedte leszinkronizálni a filmjeit, köztük az Acéllövedéket sem, és egyébként angolul az igaziak a filmje, csak úgy kíváncsi lennék, hogy milyen a szinkron, mert egy-két helyen olvastam, hogy az MGM csinált hozzál szinkront.
2011. aug. 7. 01:48
 1/9 A kérdező kommentje:
De hülye vagyok! SZINKRONT készített-e az MGM? Ez lenne a kérdésem :)
2011. aug. 7. 01:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem hallottam róla, de ha igaz is lenne, kizárt, hogy azzal büntetném magam, hogy MGM-es szinkront hallgassak.

Az Acéllövedék angolul kiváló, nem kell rá szinkron.

2011. aug. 7. 10:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Egyetértek az Acéllövedék kiváló angolul, akárcsak a többi filmje Stanley Kubricknak, csak kíváncsi lennék, hogy hogyan cseszték el a magyar szinkront :)
2011. aug. 7. 10:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja, meg még azért kérdezem, mert van egy ismerősöm, aki nem szeret feliratosan filmet nézni, de nagyon szereti a háborús filmeket, és már megnézné a híres-neves Full Metal Jacket-et, de csak szinkronosan.
2011. aug. 7. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Igaz, pár hónapja is játszották, és akkor is szinkronosan.
2011. aug. 7. 15:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyébként, meg a megjelent DVD-n van spanyol meg francia meg német szinkron is, csak magyar nincs. :/
2011. aug. 7. 15:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Angolul adták, felirat nélkül :V
2011. aug. 12. 23:05
 8/9 soldierdan ***** válasza:
Mi a f@szért nem hagyta Kubrick ,hogy leszinkronizálják a filmjeit ????????????? (bocs a durvaságért). De most komolyan mért baj az neki, hogy ha leszinkronizálják a filmet ?
2012. jún. 6. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:

mert ez az a film, amit nem lehet leszinkronizálni

mondjuk ezért: https://www.youtube.com/watch?v=3j3_iPskjxk

2016. aug. 3. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!