Mit szóltok a Csillag Születik idei 12-es mezőnyéhez? Szerintetek jobb, mint a Megasztár6 tizenkettője?
Egyetértek veletek :)
Mondjuk elég, vicces, h bent maradtak most 10en és abból csak 1 táncos csapat van, a többi énekes/rapper/zenekar... :)
8-adik válaszadó ez így igaz.
Mert én néztem az rtl teletextjét és ott első volt a csillag születik és az élőadás után nem nézték annyian mint a válogatást.
E
Egyébként a Csillag születik az sokkal jobb mint a Megasztár.
És a Csillag születik nagyobb nézettségű mint a megasztár.
A Csillag szuletik sokkal jobb mint a megasz@r.
A megas produkcioknal csak jobbat lehet adni.
Egyebkent elszomorito, hogy a prugyi duot igy tovabb engedtek. Na mingegy, en nagyon varom az Xfaktort, mert ott legalabb vannak tehetsegek, es a tavalyi volt eddig a legjobb. :D
nagyon sajnálom, hogy a pécsi fiúk (Immigrants) kiestek :(((
szerintem nagyon jók voltak!
ejj. Basszus!! Nem értem minek kell fikázni a Megasztárt. Szerintem nem is nézitek! Kb ötön le írjuk hogy jó és színvonalas, de még azért is makacskodtok s azt mondjátok hogy sz@r.
Bírom azt hogy a Megasztár története során mennyi vagány, megunhatatlan tehetség született, és 6. éve van. És a Csillag születik azt hiszem a negyedik éve van, és senki sincs sehol. :D
Na melyik a jobb? HAJRÁ MEGASZTÁR!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!