Szerintetek a Dynamo:varázslat a világ körül megjátszott vagy igazi?
Figyelt kérdés
Elképesztő amit az a fickó művel! :D Az ember nem hisz a szemének. De nem tudom eldönteni hogy azok ott beszervezett emberek vagy sem? Vagy esetleg meg van vágva a műsor?
Válaszoljatok légyszi mert ez nagyon érdekel!
Előre is köszi! :)
2012. ápr. 12. 10:32
11/14 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy nem is érdekel, hogy hogy csinálja. Jó egy kicsit elképedni rajta :)
12/14 anonim válasza:
majd lesz az a műsor amiben az ilyeneket leleplezik abból majd kiderül
13/14 Jookoo válasza:
Már volt több leleplező műsor például volt egy olyan aminek nem tudom a címét de valami álarcos mágus vagy milyen nevű manusz mutatta be az összes legendásabb bűvésztrükköt aztán pedig azok megoldását.Abban is például mutatták,hogy a trükkök egyik legfontosabb eleme a az átlátszó zsinór, a megfelelő fényviszonyok és mutatott olyan trükköt is ami csak úgy lehetséges ha a jelenlévő közönség be van avatva és azzal csak a tv-s közönséget lehet átverni.Tehát lehet,hogy Dynamo is több ilyen beavatós trükköt elsüt.
14/14 anonim válasza:
Itt mindenki azt hiszi olyan okos én se vagyok olyan okos de legalább tudom hogyha nem vagytok benne biztosak hogy csaló -e a dynamo vagy nem akkor csönd van bizonyíték? nincs jól csinálja? igen tudjátok a módszerét? nem akkor meg????? inkább nézzetek magatokba tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!