Csak nekem tűnik úgy, mintha Lilu nem kedvelné Nórit?
Figyelt kérdés
Sőt, mintha egyenesen ellenszenvesen válaszolna neki, és mintha Nóri ezt nem venné észre.. :) Ti nem vettétek észre? Én vagyok h*ly*? :)2012. márc. 23. 23:33
1/11 anonim válasza:
Nekem Lilu mindig olyan ellenszenves, unszimpatikus, szóval szerintem csak hozza a formáját
2/11 anonim válasza:
Nagyon különbözik a személyiségük. Nem biztos, hogy jó ötlet volt őket összetenni.
3/11 anonim válasza:
Szerintem sem illenek össze, de én Norcsikát rühellem jobban :)
És valóban jó az észrevételed.
Képzeljétek, annyira jelentéktelen a lilu a norcsi mellett, hogy férjem észre sem vette hogy ott van, csak amikor mondtam neki!
4/11 A kérdező kommentje:
már a csillag születik bemutató reklámjában is mikor dumáltak és ahogy oldal pillantást vetett rá már járt a hátamon a hideg :D én sem szeretem őket, Nóri annyira irritál (de közben jófej, de nagyon idegesítő)
2012. márc. 24. 12:53
5/11 anonim válasza:
fogggalmam sincs, minek kellett oda lilu!
rejtély... üti egymást a két csaj, és nem erősíti
6/11 anonim válasza:
Szerintem is csak hozza a formáját,soha nem kedves senkivel..Miatta nem fogom nézni,annyira irritál..
7/11 anonim válasza:
Lilu olyan, mintha ott sem lenne. Elveszett lélek.. :D
8/11 anonim válasza:
Pedig életben nagyon kedves és aranyos nő, mármint Lilu, mert csak róla hallottam életben, húgom már a munkájából adódóan beszélt párszor vele. Pedig a műsoraiban nem szeretem, mert mindenkit leoszt.
9/11 anonim válasza:
ami azt illeti balázs meg mindenkit megaláz,csak azt már nem veszitek észre,nóri meg smsekért kuncsorog.elegem van már hogy örökké szidjátok lilut.ÉN MINDIG MEG FOGOM VÉDENI!
10/11 Karcsi75 válasza:
Aki ezt a felállást így kitalálta az egy hülye volt. Két nőt nem szabad egyszerre műsorvezetőnek betenni.Egyébként vagy Nórit kellett volna egyedül szerepeltetni, vagy egy férfival együtt (de nem a törpe, alkesz Stohl Andrással).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!