A mostani Megasztárban miért nincs egy kiemelkedően tehetséges énekes sem?
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 21:37
11/14 anonim válasza:
Mekkora csalás már, persze hogy harmadjára őt engedi nyerni a zsűri, még amikor először volt anno akkor tényleg bíztam benne, de így elvette más esélyét ami neki 1x már megadatott.Erre sajnos azt kell mondjam hogy Radics Gigi nem érdemeltem meg...
13/14 anonim válasza:
Ha meg nem ő nyert volna,akkor meg az lett volna a gond,hogy egy nagyobb tehetség nem nyer a kisebbel szemben. Jó volt Andrea is,de ez egy ilyen dolog.
Igazából a múltkori megát elszúrták.Szerintem Gigi hangja sokkal jobb,mint Renátáé.
14/14 anonim válasza:
Az megint más, de ebbe a harmadikba már csak a saját, nem is tudom hogy mondja, nem akarom megsérteni mert tényleg nem, és nem a féltékenység szól belőlem, nem vagyok éppen egy zenész gyerek de akkor is, ez utóbbi 2 Megasztár, nagyon ellet b@szva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!