Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Fecó felesége mikor csinált...

Katoonene kérdése:

VV Fecó felesége mikor csináltatta a műmellét?

Figyelt kérdés

Egyre többször olvasok szegény honfitársunkról, hogy a családja éhen fog halni mert a gonoszok nem hívják sehova dolgozni (ez alatt értem "haknizni" felléptetni, stb) tehát nem tud könnyű munkával sok pénzt keresni. De sokat hallom, hogy asszonya műmelleket csináltatott..hogy volt most ez?

Egyszer VV Fecó magára hagyta a HŐN SZERETETT CSALÁDJÁT feleségét (akit meg is csalt ha jól tudom) szó szerint magára, kivonta magát a munka világából, hátha lesz valami alapon(ezalatt honnan volt pénzük??).. ez is egy felfogás, ha kevés van legyen még kevesebb, meneküljünk, mert véleményem szerint lehet hogy kaszál 3 hónap alatt 1 milliót összesen a fellépéseivel, aminek a fele eltűnik rögtön (hajzselé, ruha, esetleg ha tényleg kezdene magával valamit, valami olcsó hangszerre) de utána mik a tervei?

De a fő kérdésem, sokat hallom/olvasom: a család nyomorog, de a nőne új melle lett. Hogy is volt ez? válaszokat köszönöm, segít megérteni dolgokat reggelente abban az 5 percben amíg kávézva olvasom a bulvárnetet.

2012. márc. 22. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A Való Világos lányokat már a tavalyi szériában is egy plasztikai sebészet szponzorálta, azaz reklámfogásként minden lánynak felajánlottak egy mellnagyobbítást. Angéla mellei is szponzorálva vannak.
2012. márc. 22. 14:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, szóval mondhatni "ingyér" volt. Számomra más kérdés, mi szükség volt erre, de ők tudják.
2012. márc. 22. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért a "szegény honfitársunk" nem olyan csóró mint ahogy azt mutatja. Pont h ő jár haknizni mostanság. Nemsokára cd-t fog kiadni,mulatós "slágerekkel", közben pedig fellépni jár falvakba ide-oda. És gondolom nem 5 ezer ft-ért.

Amúgy én sem hiszem h 4en ilyen szépen eléldegélnek munka nélkül.

2012. márc. 22. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt jo, h feltetted, kerdezo, mert nekem is szoget utott mar ez a fejembe.De erdekes, ugy tunik, hogy a mumelleivel se kell a TV-be Angeeejjla asszony.En azon akadtam ki nagyon, amikor Feco kiesese utan a belevaloban elmondtak Feconak a nagy meglepetest, nem gyengen volt kozonseges a szitu.Anikoval egyutt.
2012. márc. 22. 19:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Sok a troll az oldalon (bunkó válaszoló értelmileg gyenge kérdező) de alapvetően hatalmas tudás van itt:) én nem szoktam bosszankodni, mert én 10 év múlva is leszek az ami, de ezek...
2012. márc. 25. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!