VV Fecó felesége mikor csináltatta a műmellét?
Egyre többször olvasok szegény honfitársunkról, hogy a családja éhen fog halni mert a gonoszok nem hívják sehova dolgozni (ez alatt értem "haknizni" felléptetni, stb) tehát nem tud könnyű munkával sok pénzt keresni. De sokat hallom, hogy asszonya műmelleket csináltatott..hogy volt most ez?
Egyszer VV Fecó magára hagyta a HŐN SZERETETT CSALÁDJÁT feleségét (akit meg is csalt ha jól tudom) szó szerint magára, kivonta magát a munka világából, hátha lesz valami alapon(ezalatt honnan volt pénzük??).. ez is egy felfogás, ha kevés van legyen még kevesebb, meneküljünk, mert véleményem szerint lehet hogy kaszál 3 hónap alatt 1 milliót összesen a fellépéseivel, aminek a fele eltűnik rögtön (hajzselé, ruha, esetleg ha tényleg kezdene magával valamit, valami olcsó hangszerre) de utána mik a tervei?
De a fő kérdésem, sokat hallom/olvasom: a család nyomorog, de a nőne új melle lett. Hogy is volt ez? válaszokat köszönöm, segít megérteni dolgokat reggelente abban az 5 percben amíg kávézva olvasom a bulvárnetet.
Azért a "szegény honfitársunk" nem olyan csóró mint ahogy azt mutatja. Pont h ő jár haknizni mostanság. Nemsokára cd-t fog kiadni,mulatós "slágerekkel", közben pedig fellépni jár falvakba ide-oda. És gondolom nem 5 ezer ft-ért.
Amúgy én sem hiszem h 4en ilyen szépen eléldegélnek munka nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!