Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Fáy Miklósnak van felesége,...

Fáy Miklósnak van felesége, gyerekei?

Figyelt kérdés
Ma Csillag Születik nézése közben azon gondolkoztam, hogy milyenek lehetnek a zsűritagok magánéletben :D
2011. máj. 8. 02:36
 1/8 anonim válasza:
Biztos nincs, szerintem még a mama törli ki kicsi fia...
2011. máj. 8. 04:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Szirtes Tamás szexuális orientációja sztem kétséges

bár én kedvelem:D

Miklósban se vagyok biztos:)

2011. máj. 8. 06:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Tegnap mintha említette volna a lányát...
2011. máj. 8. 09:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Agglegeny,az anyjaval el es egy nagy bunko.
2011. máj. 8. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Agglegeny,az anyjaval el es egy nagy bunko.

Te meg nem tudsz HELYESEN írni. És honnan tudod, hogy bunkó? Találkoztál már vele? Attól mert a tévében kemény és szigorú, nem biztos, hogy a való életben is az. Nem szabad külsőre ítélkeznünk, meg kell ismernünk a másik belső értékeit.

2011. máj. 8. 19:19
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem az a kérdés, hogy ki mennyire kedveli vagy sem. Szimplán kérdeztem valamit. Kérlek ne szitkozódjatok! Én egyébként kedvelem őt, nem mindig értek vele egyet, de szerintem aranyos ember lehet a magánéletben(nem félreérteni). Nem kell szidni amiért ilyen, ez a munkája: kritikus, tehát kritizál.

Nem tudom, hogy pontos választ kaptam-e eddig. Várok megerősítéseket még.

2011. máj. 9. 21:23
 7/8 anonim válasza:
Szerintem a Fáy korrekt pasi,egy érdekes beállitottságú,amiért nem mindig és minden körülmények között ért egyet másokkal,az nem jelenti azt,hogy le kell őt bunkózni.Ez egy durva és buta érvelés egyes emberek részéről.Miért is bunkó?Őszintén sajnálom azt ,aki ezt irta róla.És hogy miért sajnálom-,,mert talán saját magával van baja,amiért oly kicsi az agya tartalma(nincs meg az 15oo g).BOCS,de igy gondolom
2011. jún. 13. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Hol a helyesirasi hiba es miert kell az en valaszomat mocskolni,ez az en sajat privat velemenyem,ird le a tied es allj tovabb.Ne a valaszokra valaszolj,ha kotekedni akarsz menj a picra a kofak koze mert az vagy te is.
2011. jún. 14. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!