Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is rossz hangtechn...

Szerintetek is rossz hangtechnikailag (túl visszhangos) a megasztár adása?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen.

(De ezenkívül az egész adás rossz volt, szerintem.)

2012. márc. 18. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is feltűnt... pl. meg sokszor túl hangos volt a zene és eléggé élvezhetetlen volt...
2012. márc. 20. 07:12
 3/6 anonim ***** válasza:
én csak egy-egy-nél veszem észre, s azoknál akik nem képesek kinyítni a szájukat, hanem ott valamit motyognak az orruk alatt :/
2012. márc. 25. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:
A megasztár egy legalja, igénytelen fos műsor.
2012. ápr. 5. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:

előző: mert te igényes vagy a "gyönyörű" kifejezéseiddel?

Csinálj jobbat s az után járjon a szád ;D

2012. ápr. 9. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy obszcén szavakat használtam, de legalább nyelvtanilag helyes, és első olvasásra értelmezhető mondatokat tudok írni, még akkor is, ha az többszörösen összetett.

Másrészt a "te sem tudsz jobbat, tehát ne is kritizáld" jellegű elvi viták kb 4. osztályban szoktak felmerülni. Ez egy olyan elvi vita, amit abban a korban le kellett volna tisztáznod.

2012. ápr. 10. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!