Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok az RTL Klub...

Mit gondoltok az RTL Klub mostani szereplőválogatásáról?

Figyelt kérdés
Szerintetek egy szereplőválogatás nem veszélyes? Mégis csak be kell küldened a személyes adataidat és egy fényképet magadról, és arra használhatják föl, amire csak akarják. Legalább is én így hallottam. Meg aztán hallottam egy s mást a castingról...Légyszíves írjátok meg a véleményeteket erről. Köszönöm! :)
2012. márc. 15. 22:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
sziasztok. engem ma hívtak fel, hogy átmentem az első rostán és menjek be személyesen a második castingra.azt mondták, hogy a barátok közthöz hasonló volumenű műsorral kell számolni.
2012. ápr. 5. 16:57
 12/17 anonim válasza:

Sziasztok!

és akit visszahívtak, mikor adta be a jelentkezését?

2012. ápr. 9. 19:43
 13/17 anonim válasza:
Én 13-án jelentkeztem és 1-én voltam...ahonnan rögtön másnapra is behívtak.
2012. ápr. 10. 11:19
 14/17 Kóródi Vanda ***** válasza:
akik azt mondják h ez veszélyes v ilyesmik az nm igaz...teljesen jó h az rtl amatőröknek is ad esélyt arra h megmutassák amit tudnak...:)én szerepet is kaptam ráadásul főszerepet vasárnap mek forgatni..ugyh semmi veszélyes dolog nincs ebben..;)))
2012. ápr. 19. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Majd mesélj már, hogy nagyvonalakban miről szól.
2012. ápr. 19. 21:20
 16/17 Kis Macska válasza:
és akkor már vége ennyi volt??? nem hívnk be több embert?? mert én jelnkeztem... és kíváncsi lennék!!! 12 éves vagyok szerintetek mennyi esélyem van??
2012. ápr. 22. 14:48
 17/17 Xexe válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz . Facebook ...
2012. júl. 18. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!