Mit gondoltok az új Legyen Ön is milliomosról?
Figyelt kérdés
Szerintem gáz hogy Fridi az egészet elhülyéskedi.2012. márc. 10. 21:13
4/6 anonim válasza:
Showműsorosra csinálták. Meg ugye akik szerették a Friderikusz show-t azok most szájtátva nézik ismét őt. :)
Amúgy tényleg elviselhető, de vannak gázos elemek, néha annyira beképzelt szegény... na mindegy.
És el kell hülyéskednie, így legalább elterelődik a figyelem arról, hogy még alig nyertek pénzt:D Eddig nagyon megtérült az rtl-nek:D
6/6 anonim válasza:
Én Vágóval is szerettem, de szerintem ez is jó. Tény, hogy néha túlzásba viszi Fridi, pl. mikor fekvőtámaszokat nyomott meg ilyenek. De ezektől függetlenül ez is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!