Az RTL klubon van egy új szereplőválogatás milyen műsorról van szó?
Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni!2012. márc. 13. 18:32
471/607 anonim válasza:
szóval akkor kapptatok egy szöveget és gyorsan meg kellett tanulnotok? mennyi időt attak rá? és milyen hosszú volt a szituáció?
472/607 anonim válasza:
Mostanában hívtak vissza valakit?:)
És az tuti, hogy ez a gyanú árnyékában?:o :)
473/607 anonim válasza:
Én tegnap előtt jelentkeztem a neten,és tegnap vissza is hívtak, hogy csütörtökön (most) menjek castingra. Ugye nektek is 22.kerület, Nagytétényi út 29 et mondtak?
474/607 Xexe válasza:
Én tegnap este néztem a fokuszt ott mondta a csaj a végén h szereplőválogatás . Mondom dobok már 1 jelentkezést este 8 kor . Erre ma reggel hivott a 70 es számról 1 csaj hogy mennyek be hétfön 10 re bár nekem azt mondta hogy az Rtl klub székházba kell menni o.O
475/607 anonim válasza:
xd a rtl székház a nagytétényi úton van
476/607 anonim válasza:
mert mégis hova kéne menni? a szegedi aluljáróba?
477/607 anonim válasza:
Én hétfőőőn megyek 3ra:DDDDDDD
478/607 anonim válasza:
Én augusztusban forgatok, csak tanácsként,adjátok önmagatokat, csak lazán, ne tanuljátok be a szöveget. Rendesek, jó a hangulat, én is 4-szer mentem mire kaptam szerepet. Hajrá :)
479/607 Lehoczki Tímea válasza:
Sziasztok! :)
Ma hívtak vissza hogy mehetek szerdán 3ra :) Valaki aki volt már megtudja nekem mondani hogy mit kell csinálni meg milyen hosszú szöveget kapunk?:)
Köszönöm.
480/607 anonim válasza:
Nem hiszem h sokat mondhatunk, mert titoktartásit irattak alá.:D
menj be mindenképpen!!!nekem nagyon tetszett!!!!!!!csak sajnos szerintem nem voltam elég meggyőző..:D.nézz meg pár részt a "gyanú árnyékában" című sorozatból!!:Daz sokat segít.:D
ja és sztem nyugodtan bemehetsz előbb.elvannak csúszva..én is 3ra voltam behívva de előbb bejutottam.:)volt olyan aki délre ment és még akkoris ott ült amikor én kijöttem.:)
xoxo
"hétfőn megyek 3raaa" voltam!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!