Az RTL klubon van egy új szereplőválogatás milyen műsorról van szó?
Ez nekem is feltűnt, hogy Orsi eltűnt :D Szerintem rájöttek, hogy rájöttünk, hogy átverés az egész és kapták a beépített embereiket és leléptek.
Azt hiszem többet nem nézek thrillert, túlságosan elfajult az üldözési mániám :D
utolsó válaszoló hát rosszul hiszed
1 nem léptünk le
2 nem átverés
de higgy amit akarsz
Jól van Orsi, akkor légyszíves mutass valamit a "rendező" bácsitól. Filmet, animációt, werket, bármit. És egyáltalán hogy hívják?
Ugyanis semmi információ nincs a honlapjukon, hogy hiteles legyen. Ott van két kislány fényképe, meg néhány másik emberé.
És kérlek arra is válaszolj, hogy ki finanszirozza a filmeteket? Na és melyik csatorna fogja vetíteni? Hm?
Nem tudom...nem lehet túl komoly film ha azon a személyes találkozón nme tudott a rendező megjelenni...
nagyon amatőrök vagytok még.
Na de valamire való rendező (legyen az színházi vagy sem) az tájékoztatja a színészeit, hogy ekkor és ekkor kezdünk neki, ezek meg ezek szponzorálnak, x idon belül készen leszünk és ekkor fogja látni a nagy közönség.
Látom te még kicsi vagy, így gondolom, hogy nem érdekelnek a nagyok dolgai, de azért anyukád vagy apukád csak utána járt, hogy ki az az állítólagos rendező, nem?
Mert ha józan paraszti ésszel gondolkodunk, akkor én leellenőrizném, hogy kinek a szárnyaira bízom a gyerekem.
Mint ahogy ezt az unokahúgom anyukája tette. Miután itt olvasott ezt azt, írt egy mailt annak a Sötétséges csapatnak, felhasználva az itt elhangzott kérdéseket (ki a rendező, mik a referenciái, hol végzett etc.) de lassan egy hete semmi választ nem kapott.
Továbba ha szülő lennék, akkor én biztos nem engedném, hogy a gyerekem egy ilyen össze csapott se füle se farka történetben szerepeljen. Ilyen meséket ötödikben írtam dráma órán.
Vérfarkas nyúl, meg varázslók, némi Harry Potter után érzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!