Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Más is észrevette hogy a...

Más is észrevette hogy a 'Megasztár' egyre nézhetetlenebb, a színvonala egyenesen tart lefelé? Erőltetett és a tehetségek kimúlni látszanak?

Figyelt kérdés

2012. márc. 12. 19:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egy adást láttam, nekem ennyi elég volt belőle.
2012. márc. 12. 20:49
 2/14 anonim ***** válasza:

Én már a 4.-5. szériát sem néztem,

Magyarország kicsi ahhoz,hogy ennyi felfedezetlen tehetség legyen

2012. márc. 13. 08:33
 3/14 A kérdező kommentje:
Én sem nézem, de a reklámokból informálódom hogy ez egy katasztrófa
2012. márc. 13. 10:12
 4/14 gyöngyi0405 válasza:
elég ha a tv-ben csak egy adon megy olyan müsor ahol felfedeznek embereket nem fér meg egy csárdában egyszere 3 tehetség kutatos müsor a csillag születik,megasztár,Xfaktor ez sok
2012. márc. 13. 10:21
 5/14 anonim ***** válasza:

Észre...

Dehát, magyar színvonal..

2012. márc. 13. 11:06
 6/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek.

Ez az idei....ha ők voltak a legjobbak, akkor nem tudom milyen lehetett a többi. Nem mind rossz, de némelyiken fintorogtam, nem bírtam hallgatni.

És nekem az tűnt fel, hogy mindet agyon dícsérték a párbajokon....volt egy csaj, a Mercy c. számot énekelte és NEM ő jutott tovább (nem tudom a nevét) szegénynek szó szerint fülsértő hangszíne volt.....aztán a páros aki utána jött (Bozont és a kiscsaj), olyan érzésem volt, mintha bulin lennék és amatőr karaoke-párost hallgatnék. A srác nem volt hamis, de amatőr volt, és semmi extra.

Andreas hangját mondjuk szerettem már előzőben is, de nem ő jutott tovább. A többit nem tudom mert csak részleteket láttam belőlük, de aki látta, mindenki mondta hogy nem érti...............

És a színpad is negyedakkora mint azelőtt. Tavaly még valami nagy besétálós színpad volt, most meg ez a fikányi........

2012. márc. 13. 18:49
 7/14 A kérdező kommentje:

Igen, ez még az ezelőtti szériában nekem is szemet szúrt hogy agyondicsérték őket, holott a zsűrin látszott hogy számukra is szörnyű a produkció.

Gondolom nekik már ez a dolguk, hogy a legszörnyűbb dolgokból is próbálják kihozni a legjobbat.

A másik ami a kedvencem, a Legyen Ön is milliomos Friderikusz Sándorral..

2012. márc. 13. 21:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Első adást látva szörnyülködtem, hogy mi az... pocsék volt, mint valami fapados tehetségkutató műsor. Nagyon gagyi lett a műsor, a díszletek és minden. Az X-faktor is messze jobb volt ennél. Mondjuk a Megasztár nekem úgy az első 2 évben tetszett még valamennyire.
2012. márc. 13. 21:35
 9/14 anonim válasza:
Gigi az egyedüli, aki kimagaslóan jó, neki már most oda lehetne adni az első helyezettnek járó díjat. De amúgy az énekesek többség erős közepes.
2012. márc. 13. 23:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Karaoke bárban elmenne, tehetségkutatónak rémesen gyenge.
2012. márc. 14. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!