Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted is harmatgyenge a...

Szerinted is harmatgyenge a mostani Megasztár?

Figyelt kérdés

Tekintve mind a zsűrit, a műsorszerkezetet és a versenyzőket is.

Szinte mindegyiken majdnem elaludtam.

2012. márc. 5. 07:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Énekhangilag jók. Aztán a műsor alatt kinek milyen lesz az egyénisége, majd kiderül.

Nekem a műsor annyira nem jött be, mert túl hamar szórják őket, kb. három percben leszűrik a hangjukat, ráadásul ez a párbaj se a legjobb, mert így az igazán különleges egyéneket nehéz megtalálni. Meghallgatják a versenyzőt, hogy volt-e hamis hangja, meg hogy milyen a mozgása a színpadon és ennyi. Sőt az élő showba úgy kerül be valaki, hogy kétszer énekel a zsűri előtt. Így nincs idő arra, hogy egyéniségeket fedezzenek fel. A legjobb hangúakat engedték tovább, amivel nincs baj akkor, ha a nézőket tudja majd szórakoztatni.

2012. márc. 5. 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Unalmas!! A zsűri sme olyan jó, a versenyzők sincs olyan akire azt mondtam volna, h: "ÚÚÚRISTEN, MICSODA HANG!"... Asszem nem fogom nézni ;)
2012. márc. 5. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Már megint van valami megaszáj????
2012. márc. 5. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden sarkon lesz egy Megasztár vagy X-Faktoros, kalappal a földön és koldulni fog. Ennyi énekes sztár minek ebbe a kis országba?
2012. márc. 6. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem bírtam végignézni egyetlen részt sem eddig. A zsűri elég lagymatag, Tilláék idegesítőek, a versenyzők sablonosak. Ez a párbajozás pedig nevetséges, mégis mi alapján döntik el, hogy ki kivel párbajozzon?
2012. márc. 9. 23:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyenge az egész. Az X-Faktor ezerszer színvonalasabb volt.
2012. márc. 10. 00:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát azért már a második X-faktor sem volt valami izgi. Az ilyen tehetségkutatók kifújtak ebben az országban, csak amíg van nézettség, addig ezt pont leszarják a tévések.
2012. márc. 10. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!