Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy tudom a TV2 honlapjáról...

Hogy tudom a TV2 honlapjáról letölteni pl. : a Megasztár adásokat?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 12:51
 1/9 anonim válasza:
Internet download manager telepítsd és avval letölthető.
2012. febr. 22. 06:51
 2/9 anonim válasza:
Telepítsd a Real Player programot.Ezzel bárhonnan,az összes videót le tudod venni.Csak rá viszed a kurzort a képre és a progi máris felajánlja a letöltést egy felül feljövő kis ablakban.Igaz, hogy nem magyar nyelvű, de ez nem baj, mert dolgozik magától.A letöltéseket a saját maga által létrehozott Real Player Download mappába teszi. 6 éve ezt használom.
2012. febr. 22. 15:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is használtam 2-3 éve, de váltottam másra, mert valamit nem tudott leszedni, vagy nem tudom pontosan, de aszem, találtam jobbat. Ez a "jobb" viszont nem bír a TV2-vel, a Real Player-t próbáltad, hogy tud-e letölteni róla? Mert gyanús, de majd megpróbálom, köszönöm.
2012. febr. 25. 14:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megy vele.
2012. febr. 25. 15:58
 5/9 anonim válasza:
Bezony-bezony a TV2-nek egyedi fejlesztésű videólejátszója van, és nyilván direkt úgy találták ki, hogy nem flash alapú, és nem tudja levadászni az erre kitalált lopóprogram. Amúgy hogy én is ajánljak egy ilyet a Video Download Manager nevű firefox bővítményt használom, ami egy csomó letölthető dolgot el tud kapni, pl mp3, flv, swf, wma, stb... De... a tv2-s videoplayeréből ez sem tudja kinyerni a videóanyagot. :(
2012. márc. 19. 20:59
 6/9 A kérdező kommentje:

Sajnos nem találtam ilyen nevű bővítményt a Firefoxhoz, pedig szívesen kipróbálnám. Küldenél hozzá linket?

Köszi.

2012. márc. 20. 18:26
 7/9 anonim válasza:

Video Download Helper.

[link]

Én nagyon szeretem, youtuberól is le lehet vele szedni flv-t, mp4-et, de többféle weboldalról is el tudsz vele kapni mp3-at, swfet, exe-t, és még további beágyazott elemeket.

A TV2 olyan technikát használ, hogy ne lehessen "lelopni" a videóanyagokat, így a fenti plugin sem tudja sajnos.

Ez van. A TV2 részéről érthető a megoldás, ne lehessen csak úgy lopni a műsoranyagot, aztán töltögetni fel más oldalakra, jogi tulajdonokra fittyet hányva... nyilván te nem erre használnád gondolom, de sokan igen, így kell a védelem.

Üdv.

2012. márc. 20. 22:41
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a részletes felvilágosítást.

Pont ezért kértem a linket, mert ezt ugyan megtaláltam én is, viszont azt hittem, van egy Video Download Manager nevű plugin is, ahogy írtad. Ezt már használtam régebben, és bár valamiért nem tetszett, mivel azt írtad, nagyon jó, adok neki még egy esélyt. Egyébként nekem eddig a 'Sothink Web Video Downloader for Firefox' plugin jött be a legjobban.

Köszönöm a segítséget.

Üdv.

2012. márc. 21. 17:16
 9/9 anonim válasza:
Szívesen! Most látom csak hogy elírtam a múltkor a Managert Helper helyett. Bocsi! :D
2012. márc. 21. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!