Nézitek az Éden Hotel 2-t? VV5 Petike jól összeválogatta a szereplőket!
Figyelt kérdés
:)
Szerintem izgi :)
2012. márc. 8. 10:15
1/21 anonim válasza:
Petike az Éden hotel 1-et castingolta. De mindegy, nem akarom elvenni az örömödet.
3/21 A kérdező kommentje:
A kettőt nem ő csinálta? :(
2012. márc. 8. 10:48
4/21 anonim válasza:
Mennyi beképzelt állat van abban a műsorban, én nem nézem mert csak felb@ssza az agyam.
5/21 A kérdező kommentje:
Én jól szórakozom, amúgy igazad van, de ha belegondolsz, nyámnyilákat nem is válogatnak be egy ilyen műsorba :)
2012. márc. 8. 13:34
6/21 anonim válasza:
Énis jól szórakozok rajtuk, sztem csak a tegnapi volt izgalmas eddig, de majd úgyis belendül...
Ki a kedvenced? :D
7/21 A kérdező kommentje:
Én most Edináért izgulok, hogy ne essen ki :)és kivi vagyok, hogy Nikit ki tudják e golyózni.
Azt a csajszit nem csípem :)
2012. márc. 8. 14:46
8/21 anonim válasza:
Én pont a Nikit csípem, nagyon is :D Viszont az a vörös hajú, Noémi, nagyon idegesít... :D
9/21 A kérdező kommentje:
jajaaa, tényleg, a Noémitől én is vakarom a falat.
igaza volt Nikinek, hogy kiosztotta. mondjuk elég alpárira sikeredett :)
2012. márc. 8. 21:12
10/21 anonim válasza:
Én soha semmilyen valóságshow-t nem nézek,kivéve az Éden Hotelt.
Kedvenceim Edina és Máté,engem csak Krisztián irritál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!