Skelton kérdése:
Csak nekem tűnt fel ez a szokatlan dolog?
Figyelt kérdés
A Lost második évadjának második részében, amikor sawyer és michael épp a pontont akarták odahúzni a néhány gerendához amin voltak 33:10-33:20 elúszott egy cápa, és a farkánál volt egy dharma jel. Ez csak nekem tűnt fel? A másodperc töredékéig volt látható. Mit jelenthetett?2012. márc. 4. 16:30
1/3 anonim válasza:
663 felmerült kérdést ad a sorozat, amiből csak 127-re nem adnak választ a későbbi részek, és az rejtély maradt.
Itt a lista a megválaszolt 536 rejtélyre, de a cápa nincs közte:
A mitológiában is írnak róla, de nincs magyarázva:
Szerintem az állatkísérletek egyik alanya lehetett, mert a jegesmedvéken is volt Dharma-logó.
2/3 A kérdező kommentje:
A jegesmedvén pontosan mikor volt látható? Egyébként köszönöm szépen.
2012. márc. 4. 16:53
3/3 anonim válasza:
Igen, én is észrevettem. Többször is visszahajtottam, meg megállítottam, hogy tényleg jól látom-e. Amúgy láttam már a megjelenésénél is a részt, de csak ma tűnt fel, mert újranézem a sorozatot :D
Amúgy szerintem sok olyan dolgot felvezettek a sorozatban, amiket később nem tettek bele. Pl a Dharma állatkísérleteiről nem volt szó benne. Legalábbis én nem emlékszem ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!