Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok ehhez? Kinga már...

Mit szóltok ehhez? Kinga már elbőgte magát!

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon osztották ebben a Belevalóban! A végén mindenki koccintott, meg jól érezte magát, ő meg bőgve kirohant a stúdióból!

2012. febr. 27. 10:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Meg is érdemli!Már mindenkinek tele van a töke azzal a nővel!Remélem minél előbb eltűnik a süllyesztőben!Egyszerűen botrányos a viselkedése!Látszik,hogy egy elkényeztetett,hisztis p*csa!
2012. febr. 27. 10:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Te biztos nevetnél ha ilyen megalázó dolgot írnának rólad nem?:D
2012. febr. 27. 10:27
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem nevetnék, most sem nevettem, csak vigyorogtam :-D
2012. febr. 27. 10:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Okés,hogy kicsit durva volt a versike,de Kinga egyébként is mindenért picsogott!Emlékezzünk vissza pl a tánchétre,vagy a színházi hétre,amikor képes volt azért sírni,mert a cseléd szerepét kapta.Egyszerűen képtelen elfogadni a negatív kritikát!Azt várja,hogy őt mindenki isteítse és ha bármilyen formában,akár durván,akár finoman szembesítik a hibáival,akkor azon minden alakalommal mélységesen megsértődik!Nálam akkor tellt be a pohár,amikor Seri ellen kiesett éa utána a Bele Valóban összeállt veszekedni a betelefonálókkal,meg a skype-osokkal,akik nem neki szurkoltak!Szerintem én 5 percig nem tudnék egy légtérben maradni vele!
2012. febr. 27. 11:17
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem néztétek az elejétől a Belevalót? Nem a versen kezdett el sírni, hanem, hogy Attila nyert... Botrányosan viselkedett, Serit is elkezdte bszogatni, aztán arra a kérdésre, hogy mégis miért utálja, nem tudott csak annyit mondani, hogy nem szereti az ilyen lányokat... ( Nem tudom, hogy milyenekre gondolt, lehet a nála szebbekre:D )
2012. febr. 27. 11:57
 6/14 A kérdező kommentje:
De láttam elejétől, csak itt tört el nála a mécses teljesen. Mindennel baja volt, alig várta, hogy otthagyja az egészet a p*csába. :D
2012. febr. 27. 12:24
 7/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem szeretem Kingát, de azt kifejezetten undorítónak tartom, hogy ennek az IQ-light kis ostobaságnak, mint ez a szerencsétlen Cristolfel, a bunkó firkálmányát még a finálé után is felolvastatták egy színésszel.....ez azért egy szint...egy elég alacsony szint.

Akkor elmondta a firkálmányt, Kinga megsértődött, oké, egyszer megtörtént, de ezért most megint előhúzni és felmondatni egy színésszel, az azért kommentet sem érdemelne....nem tudom mi értelme volt Kingába beleszúrni egyet, így, az egész játék végén....sőt, a vége után.

Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem Kingát, mert egy hisztis liba, de azért ezt a lépést nem értetettem, minek kellett, alacsony volt és aljas.

2012. febr. 27. 13:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Lehet azért csinálták, mert még a szerkesztőknek is hisztizett folyton, hogy így nem jó, úgy nem jó, meg hasonlók :D
2012. febr. 27. 13:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak a Hajdu Steve belerúgott egyet mivel

nem akart egybeműködni a szinházi héten?:)

2012. febr. 27. 13:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Ja, tényleg! :DD Lehet.
2012. febr. 27. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!