Mit szóltok ehhez? Kinga már elbőgte magát!
Nagyon osztották ebben a Belevalóban! A végén mindenki koccintott, meg jól érezte magát, ő meg bőgve kirohant a stúdióból!
Nem szeretem Kingát, de azt kifejezetten undorítónak tartom, hogy ennek az IQ-light kis ostobaságnak, mint ez a szerencsétlen Cristolfel, a bunkó firkálmányát még a finálé után is felolvastatták egy színésszel.....ez azért egy szint...egy elég alacsony szint.
Akkor elmondta a firkálmányt, Kinga megsértődött, oké, egyszer megtörtént, de ezért most megint előhúzni és felmondatni egy színésszel, az azért kommentet sem érdemelne....nem tudom mi értelme volt Kingába beleszúrni egyet, így, az egész játék végén....sőt, a vége után.
Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem Kingát, mert egy hisztis liba, de azért ezt a lépést nem értetettem, minek kellett, alacsony volt és aljas.
Vagy csak a Hajdu Steve belerúgott egyet mivel
nem akart egybeműködni a szinházi héten?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!