Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » "Ez mi?! " Ez kinek a szövege...

"Ez mi?! " Ez kinek a szövege valójában? VV Attiláé vagy VV Csabié? Nekem úgy tűnik, Attila korábban is mondogatta, most meg már Csabi is nyomja mindenre.

Figyelt kérdés

2012. febr. 27. 08:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%

Ja, és tudom hogy milyen értelemben értetted, én is abban. Ez a szöveg létezik már nagyon régóta, még a VV történelem előttre rúg vissza.

Ja, a "Mi van öcsém" dumát én először 1996-ban hallottam, egy nyári táborban, a srácok mondták minden szitura, hülyülésből, egymásnak. Tehát nem a nagy Cristofel Nobel-díjas találmánya.

EZ van, manapság minden hülye (már bocs) azt hiszi, hogy a világon minden szöveg és duma és beszólás a naaaaagy Való Világ szereplőktől ered.

2012. febr. 27. 12:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Azta, te egy nagyon okos ember lehetsz, ha ennyi mindent tudsz :D Nem járhatott volna le ez a kérdés sem egy ilyen kis okostojás nélkül. Köszi a válaszod. Csak tudod az a gáz, hogy fogalmad sincs, hogy mire gondolok. Nem baj, a lényeg, hogy jó arcnak hiheted most magad, hogy kioktathattál megint valakit a gyakorin!
2012. febr. 27. 13:07
 13/17 anonim ***** válasza:
45%
Butus vagy, nem kicsit. Tudom, mire gondolsz (nem kell hozzá extra tudomány, ugyanis leírtad....) és még mindig butaságot beszélsz, ez a nagy beszólás már évtizedek óta mozog közszájon. Odabent is simán lehet (és valószínű is) hogy majdnem mindegyikük ismerte..........Nem "találta ki" egyik sem. Biztos nagyon fiatal vagy még, 15 körül, azért gondolkodsz ilyen furán és vagy ilyen kis szemtelen azokkal, akik megmondják a valóságot a "beszólással" kapcsolatban.
2012. febr. 27. 16:21
 14/17 A kérdező kommentje:
Aha, vagy már nagyon öreg, ezért nem hallottam még ezt a mindenki által ismert "beszólást". Én kérek elnézést!
2012. febr. 27. 16:28
 15/17 0831 válasza:
37%

12:43

ne haragudj a kérdező arra volt kíváncsi,hogy ki mondogatta ezt,nem pedig h ki találta ki .. Ne okoskodj már ..^^

2012. febr. 27. 17:14
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Buták vagytok még mindig.
2012. febr. 27. 19:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Istenem.....ahogy a kedves utolsó írta, "De sok buta ember van itt"

Túl sok... a kötekedő parasztok mehetnének kapálni...

A kérdésre válaszolva, én mintha Attilától hallottam volna sokat...

És mégy anniyt, hogy volt egy válaszoló, még az első oldalról, aki úgy jellemezte Attilát, mintha ő lenne Chuck Norris...nem?

A végén eljutunk odáig hogy "Chuck Norris verhetetlen volt máig!!! De jött Attila...és eltörölte a föld színéről! "

Elnézést, nem tudok jó viccet alkotni!!!

2012. febr. 28. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!