"Ez mi?! " Ez kinek a szövege valójában? VV Attiláé vagy VV Csabié? Nekem úgy tűnik, Attila korábban is mondogatta, most meg már Csabi is nyomja mindenre.
Ja, és tudom hogy milyen értelemben értetted, én is abban. Ez a szöveg létezik már nagyon régóta, még a VV történelem előttre rúg vissza.
Ja, a "Mi van öcsém" dumát én először 1996-ban hallottam, egy nyári táborban, a srácok mondták minden szitura, hülyülésből, egymásnak. Tehát nem a nagy Cristofel Nobel-díjas találmánya.
EZ van, manapság minden hülye (már bocs) azt hiszi, hogy a világon minden szöveg és duma és beszólás a naaaaagy Való Világ szereplőktől ered.
12:43
ne haragudj a kérdező arra volt kíváncsi,hogy ki mondogatta ezt,nem pedig h ki találta ki .. Ne okoskodj már ..^^
Istenem.....ahogy a kedves utolsó írta, "De sok buta ember van itt"
Túl sok... a kötekedő parasztok mehetnének kapálni...
A kérdésre válaszolva, én mintha Attilától hallottam volna sokat...
És mégy anniyt, hogy volt egy válaszoló, még az első oldalról, aki úgy jellemezte Attilát, mintha ő lenne Chuck Norris...nem?
A végén eljutunk odáig hogy "Chuck Norris verhetetlen volt máig!!! De jött Attila...és eltörölte a föld színéről! "
Elnézést, nem tudok jó viccet alkotni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!