Van, aki képes volt felkelni, hogy élőben nézze az Oscart?
Figyelt kérdés
Csak szeretném tudni, hogy vannak-e hozzám hasonló állatok..xD2012. febr. 27. 01:53
5/8 anonim válasza:
Én el se aludtam.
Persze HBO-m nincs, most láttam, hogy már Pro7-em sincs - qrva digi - pedig tavaly ott néztem, mert akkor még mindkét csatorna volt, de az HBO-n elkezdtek magyarul pofázni, Pro7-en meg normálisan ment.
Most elkezdtem nézni ustream-en, két brit srác stream-elte, de lezárták őket, aztán a másik két angol stream-et is, most portugálul hallgatom.
Most komolyan, aki nem beszél angolul, minek nézi???
6/8 anonim válasza:
Lehetett fogni az HBO adást neten
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor örülök, hogy voltak hozzám hasonlók...=) Nektek mi volt a véleményetek az eredményekről?
2012. febr. 27. 19:29
8/8 anonim válasza:
Az hogy a Transformers 3-nak vagy a Hadak útjánnak adtam volna a HANG OScar-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!