Mit szóltok Attila győzelméhez?
Igazából nehéz megítélni, hogy Attila milyen ember. Sok mindent láttunk tőle az elmúlt hónapokban, de nem szabad elfelejteni, hogy ez egy játék volt és ő taktikázva játszott. Valóban sokszor provokált másokat, csinálta a vitákat, de van egy másik oldala is. Csak nem akarta megmutatni a másik oldalát, de valamelyest sikerült megismernünk. És voltak pillanatai, amikor igenis érzelmes volt.
Én örülök, hogy ő nyert.
Tényleg csak én látom, hogy mindenkit kicsinált, kihasznált? Mindenkit átvert bent is és a nézőket is, még az utolsó pillanatban is.
Ti tényleg örültök ,hogy egy ilyen ember nyerte azt a sok pénzt? Elképzeltétek már hogy ti hogyan lennétek meg vele? Élvezettel parádézna a fájdalmaitokon, gyengeségeiteken, problémáitokon. Elárulna, átverne, talán még meg is verne titeket. És hogy játék? Nem! Ez tényleg a való világ, ott is pont így van, eztán ne panaszkodjatok a munkahelyetekre, a főnökeitekre, a tanáraitokra, hogy megcsalt a párotok, vagy elárult a barátotok, hogy elvette a pénzetek a bank, kitettek az utcára, nektek nem jó a kormányzás stb. Mind mind ugyanaz, ilyen embereket támogatunk.
Úgy látom sokan itt egyívásúak vele. Hát akkor nem véletlenül győzött. Lehangoló.
Nekem nem tetszett,de majd még lestek ti is mikor kiderülnek dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!