Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok Attila győzelméhez?

Mit szóltok Attila győzelméhez?

Figyelt kérdés

2012. febr. 27. 00:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Nem, csak holnap kezdődik.
2012. febr. 27. 17:41
 32/39 anonim ***** válasza:

Igazából nehéz megítélni, hogy Attila milyen ember. Sok mindent láttunk tőle az elmúlt hónapokban, de nem szabad elfelejteni, hogy ez egy játék volt és ő taktikázva játszott. Valóban sokszor provokált másokat, csinálta a vitákat, de van egy másik oldala is. Csak nem akarta megmutatni a másik oldalát, de valamelyest sikerült megismernünk. És voltak pillanatai, amikor igenis érzelmes volt.

Én örülök, hogy ő nyert.

2012. febr. 27. 19:23
 33/39 A kérdező kommentje:
Én is örülök és gratulálok neki,de ellenkező esetben ha ő veszít biztos csúnyábbakat mondott volna élőbe minthogy leszarom.És Kingának nagyot ütött a Cristoffel verse,jó volt :D
2012. febr. 27. 21:07
 34/39 anonim válasza:
Én örülök! A Belevalóban ahogy Csaba beszélt Serivel azért mindent vitt /amikor Seri átölelte akkor mondta neki: "ilyenkor gondoltam azt bent,hogy feladom a játékot és szájon váglak"/. Én bírtam Csabát, de ezt nem lehet az alkoholra meg a vereségre fogni, ez tényleg bunkóság. Jobb is, hogy Attila nyert Ő legalább műsort csinált.
2012. febr. 27. 22:24
 35/39 anonim válasza:
Nagyon örülök : ddd
2012. febr. 28. 13:00
 36/39 anonim válasza:
0%

Tényleg csak én látom, hogy mindenkit kicsinált, kihasznált? Mindenkit átvert bent is és a nézőket is, még az utolsó pillanatban is.

Ti tényleg örültök ,hogy egy ilyen ember nyerte azt a sok pénzt? Elképzeltétek már hogy ti hogyan lennétek meg vele? Élvezettel parádézna a fájdalmaitokon, gyengeségeiteken, problémáitokon. Elárulna, átverne, talán még meg is verne titeket. És hogy játék? Nem! Ez tényleg a való világ, ott is pont így van, eztán ne panaszkodjatok a munkahelyetekre, a főnökeitekre, a tanáraitokra, hogy megcsalt a párotok, vagy elárult a barátotok, hogy elvette a pénzetek a bank, kitettek az utcára, nektek nem jó a kormányzás stb. Mind mind ugyanaz, ilyen embereket támogatunk.

Úgy látom sokan itt egyívásúak vele. Hát akkor nem véletlenül győzött. Lehangoló.

Nekem nem tetszett,de majd még lestek ti is mikor kiderülnek dolgok.

2012. febr. 28. 15:10
 37/39 anonim ***** válasza:
Jockey Ewing is gonoszkodó volt, mégis milliók imádták, csak őérte nézték a sorozatot!! :D
2012. febr. 28. 15:36
 38/39 A kérdező kommentje:
Tényleg azokat az embereket támogatja az ország akiket leírtál,de Attila sztem csak a játékban volt olyan.Péter ilyen inkább ilyen hogy mindenkit hátba támad.
2012. febr. 28. 15:36
 39/39 anonim ***** válasza:
Persze, Ati taktikázott, nem hátrált meg a vitákról és még számtalan rosszat fel lehet róni vele kapcsolatban. De akkor nézzük meg azt is, hogy neki is voltak emberséges, szép pillanatai. Amikor látszott rajta, hogy a taktikai játékot háttérbe szorítva az érzelmei kerültek előtérbe. És aki tényleg figyelte is a játékosokat, azoknak szerintem lejött, hogy Attilában is meg van a jóember, csak nem mindig mutatja! Ő is tud őszinte, érzelmes lenni és igaz barátként viselkedni.
2012. febr. 28. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!