Mit szóltok Attila győzelméhez?
Igen ugyanúgy:Alekosz,Jerzy,Éva.Most meg:Attila,Csaba,Seherezádé.
Jó hogy nem Sehi nyert,meg nem ő jutott tovább.Csak nehogy Attila is fa.sz legyen mint Alekosz.
Én örülök h ő nyert. Mondjuk 2.nak jobb lett Sehi.
Csabi egy semmi volt. Nem volt semmi épkézláb megmozdulása, csak futott a Kinga után. És az utolsó 3 napban megmutatta az igazi énjét, mikor bepiálva ült és azt sem tudta hol van. Tegnap is a végén már csak forogtak a szemei. Mivel nem tudtam aludni megnéztem a BeleValó-t is. Ott már beszélni sem tudott szerencsétlen. Kérdezték tőle h mi a véleménye erről az egész fél évről: "Vélemény? Leszarooom.." És akkor ez az ember normális és visszahúzó? Ugyan...
Attila legalább őszinte volt végig, ha nem tetszett neki vmi, megmondta. Taktikázott? Igen, mert ez egy ilyen játék. Sőt sztem még nagyobb fölénnyel nyert volna ha nem nyalta volna végig a Kinga seggét. Meglehet nézni tegnap a Kinga mit kapott a BeleValó-ban:DD Bőgve rohant ki a stúdióból. Majomlány...
Már ne is haragudj,de tök normálisan beszélt a belevalóban és nem így történt..Megkérdezték tőle,hogy a százalék különbségről mi a véleménye és arra mondta,hogy leszarja. és nincs igaza? most mindegy hogy 40% vagy 10%-al vesztett..engem is csak a végeredmény érdekelne.
másrészt 1 órája sem volt a való világ vége,az hogy 2 centire van a győzelemtől a háztól a pénztől stb és akkor a végén elbukik és egy Attila nyer.. szerintem nagyon normálisan kezelte a dolgokat és ha furán viselkedett volna azt is meg lehet érteni,hisz milyen közel volt a nyeréshez..ti biztosan még ennél is normálisabban viseltétek volna,hogy nem tiétek a nyeremény;) de ti már mindenbe beleköttök abba is,hogy Csabi volt olyan bunkó,paraszt,flegma és azt válaszolta hogy leszarom:O még ilyet!
és az,hogy az utolsó pár napban mikor picit ivott és adásban voltak,hát ez van szerintem nem viselkedett gázul éppen vicces volt ráadásul ilyen nagy izgalomban lenni és közel lenni a végéhez szerintem nyugodtan ihat az ember egy picit ,hogy lazuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!