Na, vajon mivel fog ma az RTL készülni hogy újra befolyásolja a szavazatok mennyiségét? Valami váratlan dolog, valami hihetetlen fordulat?
Figyelt kérdés
Az utóbbi napok meghökkentő történései után már nem lepődnék meg semmin.
Még az is kiderülhet az utolsó pillanatokban, hogy Attila, Gergő és Kinga eltitkolt gyereke! :DDDD
2012. febr. 26. 11:38
11/14 anonim válasza:
Nem az nyerte meg akit akkartatok???Akkor szoktatok ilyen hülyeségeket mondani!!Persze amikor az megy vissza akit akartok akkor nem befolyásolták!!Nálam is volt olyan amikor az ment vissza akit nem akkartam!!Túl kell lenni rajta!!
Az RTl klubnak semmi haszna nem lenne aból ha nem az nyeri meg a párbajt/finálét akit a néző akkart!Akit a többség akkart az megy vissza!!Pl,Ha Dyát akkarták volna az esztis párbajánál akkor ő ment volna vissza,ha őt akkarják a nézők az rtl klubnak azt érdeke csinálni!
12/14 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy az eredményt hogyan fogják befolyásolni, hanem a szavazatok mennyiségét? MENNYISÉGÉT. Szóval azt, hogy minél többen szavazzanak. Bejátszások? Pillanatnyi állás megmutatásával, ami amúgy nem is valós? Úgy mint a Fecó-Attila párbajon? Stb. De nem volt semmi trükk, meg hasonlók, mint amire számítottam, ennyi. Nyert, aki nyert.
2012. márc. 2. 21:57
13/14 anonim válasza:
Még mindig nem értitek!!Nem mutathatak valótlan állást,mert nem csak az rtlnél tudnak az állásról, az iko televisions kft-nél is tudnak,és ha valótlan álást mutatnának arról nagyon sok ember tudni,GONDOLKOZZATOK MIELÖTT ILYEN HÜLYESÉGEKET ÍRNÁTOK!!
14/14 A kérdező kommentje:
Jól van, értem, nyugi!
2012. márc. 3. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!