Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik lehet ez a régebbi reklám?

Melyik lehet ez a régebbi reklám?

Figyelt kérdés

Nem emlékszem rá pontosan, azt sem tudom, hogy mit reklámozott. Egy jellegzetesség cseng a fülemben folyton belőle: "dá dá dá". Ezt mondták, vagyis pontosabban énekelték benne, aztán ha jól rémlik, jött valami zene. Meg talán söröztek is benne, de ebben nem vagyok biztos.

Remélem tud valaki segíteni!

2009. jún. 6. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit bővebben, de lehet hogy egy Borsodi sör reklám volt.
2009. jún. 6. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom milyen reklám volt,de a zenéje biztos ez volt: http://www.youtube.com/watch?v=QDXaW8lfjKk&feature=PlayList&..
2009. jún. 6. 18:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, nekem is úgy rémlett, hogy sört reklámoztak vele. De igazából főleg a zenéje miatt akartam megkeresni, szóval a másodiknak duplán köszönöm. :)

2009. jún. 6. 20:06
 4/4 anonim válasza:
borsodi sörreklám , fociztak egy ilyen lakodalomszerüségen , beckham is ''Ottvolt'' :D ha jol emléxem
2010. ápr. 28. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!