Ki a kedvencetek a Roloff családból?
Figyelt kérdés
Ismeritek őket? Az a címe a műsornak (valóságshow-szerű) h Little People Big World. Egy családról szól, ahol a 2 szülő "törpe", és van 4 gyerekük és abból is az egyik az, a többi 3 pedig nem. Én szeretem őket!! Egy amerikai farmon élnek.2009. jún. 6. 13:47
1/9 A kérdező kommentje:
de népszerű műsor :D de télleg SENKI nincs aki csak hallott róla?? Így akartam a kérdést feltenni, de nem lehetett :S
2009. jún. 6. 15:54
3/9 A kérdező kommentje:
Dejóó akkor nem csak én nézem :D Nekem meg Zach!
2009. jún. 9. 18:50
4/9 anonim válasza:
Nekem Jeremy nagyon helyes srác, a hormonjaimon kívül leginkább Amy nagyon nagy arc az a nő! :D
5/9 anonim válasza:
Mindenki:D Matt, Amy, Jeremy, Zach, Molly, Jacob, Mike, Ron ..........
6/9 anonim válasza:
21:55 vagyok. Vagyis Mike meghalt :(:(:(:( De a Discovery travel& living-en meg a régi részek vannak amikben meg ott van. :(:(:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!