Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Gergő szerintetek is egy...

VV Gergő szerintetek is egy szánalmas barom?

Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:

aki bemegy oda alapból az.

inkább sunyi és nem vállalja be,hogy a szerelmespárok tovább bent maradnak taktikája nem jött be.

amúgy meg úgy van vele szerintem,hogy ezért a bemenetelért biztosan kap egy millát a többire meg sz@rik.

de a seri még rosszabb,mert ő meg ezzel az enyelgéssel megcsalta a pasiját,uh abszurd a felháborodása.

2012. febr. 23. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, és még bunkó is. Pedig az elején bírtam.
2012. febr. 23. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Egosita olyan flegmának tűnik.
2012. febr. 23. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fuj ilyen undorító embert még életemben nem láttam.Kijárna neki egy verés minimum.Egy sittes csicska és még el van ájulva magától.A társadalom szégyene,legalja,ki kéne rekeszteni,nem sztárolni.Nem bírom nézni!
2012. febr. 23. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:

remélem, előbb vagy utóbb (inkább előbb!) rendesen beverik azt a börtönviselt, drogos pofáját a "villa lakóinak a hozzátartozói, a még benlévők rajongói....

kinyomni a g.eci szemét!, hogy ne tudjon olyn kárölvendően vigyorogni!

2012. febr. 24. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy tuskó!
2012. febr. 24. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:
IGEN!!!
2012. febr. 24. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!