Csak én néztem nagyot mikor megláttam ki volt vv Gergő párja, Csilla? :D
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy neki Seri nem igazán az esete hanem inkább Csilla Kicsit fura, nem?2012. jan. 2. 19:40
1/9 anonim válasza:
gondolom belsőleg nem volt az esete,mert seri kb 16 éves szinten mozog.
smacizik,ölelkezik és kb ennyi.
most már eléggé egyértelmű,hogy gergőnek csak alibinek kellett,mert a csajosok tovább bent maradnak.
2/9 A kérdező kommentje:
ja, szerintem is.
2012. jan. 2. 19:48
3/9 anonim válasza:
Nem láttam ki volt? Miért volt érdekes? Annyit láttam h fekete hajú festett démon...
4/9 anonim válasza:
Én is szebb csajra számítottam. De azt amúgy tényleg karakterre értette, hogy Seri nem az esete, amit nem is csodálok, nagyon tini szinten mozog a csaj.
5/9 anonim válasza:
Démontól nagyon messze van az a nő.
6/9 anonim válasza:
Hát tee... én akkorát néztem anyám hogy majdnem besza be hugy tam!
7/9 anonim válasza:
Nekem szimpatikusnak tűnt Csilla, inkább egy ilyen, mint egy szőke zilikonos. Mondjuk Seherét sajnálom.
9/9 anonim válasza:
sztem szép nő
csak más karakter mint Seri
amúgy meg ízlés dolga
ha Gergőnek ő tetszik
akkor semmi küzünk hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!