Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Family Guy, simson család,...

Bones 2.0 kérdése:

Family Guy, simson család, Amerikai fater, vagy South park Szerintetek melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 18:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Family Guy. Az Amerikai fater első öt perce után egyből az utolsót várom, valamiért dögunalom számomra, pedig a főkészítő azonos, a jellegben is érzem a hasonlóságot... de az FG valahogy jobban sikerült, magasan felülmúl bármit. South Parkot is csipázom egyébként, társadalomkritikának talán ütősebb is Griffinéknél, csak sajnos olyannyira a történet összetett kidolgozását tartja szem előtt, hogy a részletek majdhogynem teljesen elnyelik a humort. Persze egy-két kenterbeverésre alkalmas epizódja akad, pl. a Scott Tenorman must die, az valódi zsenialitást tanúsít.:D
2012. aug. 5. 00:53
 22/22 anonim ***** válasza:

Annyria egyiket sem csipázom. A family guy a legjobb a 4 közül ez kétségtelen, utána jön a simpson család, aztán az amerikai fater végül a south park.

Nekem a Family guy is sokszor erőltetett, főleg a Peter karaktere, viszont a kutyát és a csecsemőt jól eltalálták.

A South Parkban is voltak jó részek, de engem valahogy nem győzött meg, abban az egyetlen élhető karakter a Cartman, a többi mind nullapassz.

A Simspon családban meg egyértelműen a Homér a király. Ha nem lenne benne, szerintem dög unalom lenne.

Az amerikai faterből meg kb 1-2 részt láttam, annyi elég is volt.

2016. dec. 31. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!