Bones 2.0 kérdése:
Family Guy, simson család, Amerikai fater, vagy South park Szerintetek melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 18:02
11/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok: nekem a Simpsons annyira nem jön be, nem tudok annyit nevetni rajta, viszont egy-egy FG részen szakadok és sokszor meg tudok nézni egy részt újra meg újra :-)
12/22 A kérdező kommentje:
jaa én is így vagyok vele XD
2012. febr. 23. 17:41
15/22 anonim válasza:
egyértelműen a simpson család:DD
17/22 anonim válasza:
Az Amerikai faterre még nem bírtam rávenni magam, valahogy nem nyerte el a tetszésem a bemutatója alapján. Simpsonékat megnézem ha nincs jobb a tv-ben, South Park tényleg kicsit uncsi már bár nézem, úgyhogy nekem a Family Guy a nyerő (+Cleveland show).
18/22 anonim válasza:
Beavis and Butthead!!!!! Verhetetlenek! :)))))))))))))))))))
19/22 anonim válasza:
a Simson az egy motor. a SimPsons amire te gondolsz.
énis ezt szeretem a legjobban.
20/22 anonim válasza:
Ja és a három Jókai:
A kőszívű ember fiai
Egy magyar nábob
Szegény gazdagok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!