T-home Sat TV-ről mi a véleményetek? (gyakorlati tapasztalatok! )
Márciusban jár le a tv hűségideje, és kicsit bosszantó volt, hogy az MTV-t átrakták az alap csomagból a családiba, ami vagy 2x annyiba kerül. Jelenleg analóg 28 csatornás kábelünk van(ebből is a tv 25 csatornát talál..ebből comedy central már hangyás, illetve 26.nak ott a cool, az konkrétan épp, hogy a hangyák között látszik).
AZ A LÉNYEG, hogy a jóval olcsóbb műholdason gondolkozunk, és akkor a családi kerül annyiba, mint az alap(persze 2 tv-re +590 a vevőegység). Viszont azt nem ajánlották, csak olyan helyre, ahol nincs más alternatíva(tanyák pl.). Helyette ajánlották az iptv-t, ami sokak szerint lelassítja az internetet, illetve ha nem elég erős, akkor konkrétan még a tv-adás is szaggat. Nos, azt mondta az ügyintéző, hogy ez nem igaz...szóval szerintem az ilyeneknek nem hiszek, ha valakinek SAT TV-je van, és meg van vele elégedve, akkor én amellett lennék. Légyszives írjatok lakóhelyi környezetet(város/falu stb.)
A pontosság kedvéért 4200 Ft csak akkor lehet a számla, ha van benne más szolgáltatás is. Az árak itt találhatóak: [link]
Az 1,7 Mbit nem rossz letöltés, nekem az 50 mbites net szokott 3 mbitet hozni, ha jók a beállítások és rendesen seedelnek. Mekkora a névleges sávszélességed? Úgy gondolom, hogy kb. 25 mbit-nél kell hoznia ezt a letöltést.
"Helyette ajánlották az iptv-t, ami sokak szerint lelassítja az internetet, illetve ha nem elég erős, akkor konkrétan még a tv-adás is szaggat."
Amennyiben kábelhálózatod van (ED2), meg kell érdeklődni, hogy elérhető-e ennek továbbfejlesztett változata, az ED3. Ez gyakorlatilag tudja hozni az optika publikus sávszéllességét, tehát simán elmegy az Ip tv akár 3 beltérivel és mellé a 80 mbites net és a telefon is.Azzal kapcsolatban, hogy ez akadozna nem tudok mit mondani, mert ahogy írtam nekem is Sat-om van, és nem cserélném le, mert olcsó és nálam nagyon megbízhatóan működik. Ez utóbbi egyébként területi adottságtól függ (földrajzi elhelyezkedés+ház fekvése). Csak akkor derül ki, ha kimegy a szerelő és bevizsgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!