Miért van hamarabb vége a VV5nek, mint ahogy tervezték? Nézettség?
"Miért van hamarabb vége a VV5nek, mint ahogy tervezték?"
nem folyik be annyi lé, mint a minimálisan tervezett, lassan már a befektetés költsége (rezsi, szervezés, lebonyilítás) sem térül meg, nagyon úgy tűnik, hogy deficitessé vált volna a március végére kitűzött befejezési időpont...
az utolsó kommenthez:
semmiképpen nem tartom igazságos húzásnak, a még bent lévők szempontjából és a nézők meggyalázásának, semmibe vételének tekinthető, a retekklub részéről!
(nem azért szavazták ki a nézők a kiesett játékosokat, hogy az Ő pofájukban gyönyörködjenek az utolsó héten!)
Úgy tűnik, hogy nagyon az ötlettelenségbe süllyedtek a műsor kiagyalói, ha már csak abban bíznak, hogy ezzel húzással tudják/akarják fenntartani a nézettséget!
"nem vszínű, hogy ezek után, figyelemmel kisérem tovább a műsort és sztem, mások is, így lesznek vele. Főképpen azok, akik költöttek azokra az sms-ekre, hogy az általuk nem szimpatikus egyének kiessenek! ... ezek után, nem vagyok kíváncsi a pofalemezükre! …már az is kissé pofátlanság volt a retek részéről, hogy a vv4 elején kihullott férgesét küldték be, hozzájuk! (ha már küldtek, miért nem a vv4 végjátékban is részvevők közül?)
…na erről ennyit, basszus!
Hú, ennyi érzelem és indulat! De legalább kijött belőled :-))
Engem nem zavar, hogy bemennek a régiek, elég unalmas már, hogy csak öten vannak bent, semmi nem történik, vagy ha igen, akkor csak a régi lemez ismétlődik.
Nem biztos, hogy ha kiesett valaki, akkor azért esett ki, mert kiszavazták a nézők, lehet, hogy a másikat szavazták vissza. Érted?! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!