Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kinek szurkolsz? Seherezádé...

Kinek szurkolsz? Seherezádé vagy Kinga?

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 15:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%
seherezádé
2012. febr. 12. 15:27
 2/14 anonim ***** válasza:
19%
a szamár röhögésűnek
2012. febr. 12. 15:30
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
Kingának drukkolok ezerrel...:) (és senkit nem szavazok le, meg nem szólok le, aki a Seherezádénak drukkol...)
2012. febr. 12. 15:44
 4/14 anonim ***** válasza:
31%
Sziasztok! Természetes, hogy Seherezádénak drukkolok. Nem vagyok hajlandó elviselni a tévé előtt Kinga hisztizéseit.
2012. febr. 12. 15:47
 5/14 anonim ***** válasza:
19%
SERIKE told vissza a seggedet a villába (L)
2012. febr. 12. 16:53
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
KINGAAAAAA, ő sokkal őszintébbnek tűnik, nekem Sehi kicsit álszent, főleg, hogy ugyebár ő a nagy "szüzike" vagyis pontosabban csak 1 pasival volt, erre meg sorra kerültek elő a gogo táncos képei, amin mint 1től egyik úgy néz ki, mint 1 qrva... :/
2012. febr. 12. 17:27
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Seherezádénak, de szerintem kingácska megy vissza.
2012. febr. 12. 17:37
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

az,hogy gogozott,és hogy hány igazi pasija volt,nem igazán fér össze egymással ;)

különben meg a Kingácskád is egy álszent ***,nézd vissza mit csinált a Backardis üveggel, na meg az,hogy hostes..hogy ez is miből áll,de döntse el mindenki saját maga,hogy véleménye szerint mit rejt ez a dolog.. ;)

amúgy nem mondanám álszentnek,nézd meg facebook-on a hivatalos oldalát,amikor még a bekerülése előtt ő üzemeltette az oldalt,akkor már felrakta azokat a fotóit. szóval ez minden,csak nem álszentkedés.

2012. febr. 12. 18:01
 9/14 anonim ***** válasza:
62%
Kinga, gyűlölöm az olyan embereket, akik megcsalják a párjukat, neki ehhez kb. 1 hónap kellett.
2012. febr. 12. 18:32
 10/14 anonim ***** válasza:
46%

Nekem úgy szinte mindegy,mert mind a kettőben van amit 'szeretek' és van amit nem.

Pl: Kinga amikor hisztis kedvében van akkor elviselhetetlen,de van mikor számomra szórakoztató,talán még aranyos is.

Serinél pedig néha eléggé idegesít az artikulációja meg a testbeszéde(mutogatása),de ő is tud aranyos lenni,bár szórakoztató kevésbé..számomra semmi izgalmas nincs abban,hogy kimegy cigizni és ül az asztalnál és mutogat és szidja az embert akivel épp gondja van.

Röviden ennyi lenne a véleményem:)

2012. febr. 12. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!