Szerintetek lesz VV6?
Figyelt kérdés
Örülnétek neki, vagy a jelenlegi szériát se nézitek? Tudom, még nincs teljesen vége, de a VV4-et vagy a VV5-t szerettétek jobban?2012. febr. 11. 18:23
11/16 anonim 

válasza:

Én már csaka párbajokat nézem meg( azt se élőben, csak visszanézem), meg néha 1-2 érdekesebb videót, kiválasztást, stb. Nem mondom, hogy egyáltalán nem érdekel, de azért annyira nem, hogy minden estémet azzal töltsem. Ha lesz 6os, azzal is így leszek valószínűleg.
12/16 anonim 

válasza:

Én az eddigit sem néztem. Még anno az elsőhöz oda-odajutottam, de maiakkal már tele van a micsodám. Tele van műbalhékkal, erőltetett az egész!
13/16 anonim 

válasza:

Szia! Természetesen lesz 6. széria is a VV5 magas nézettsége miatt. Igen, én örülnék, ha lenne 6. évad is a valóságshowból. :)
14/16 anonim 

válasza:

Szerintem nem, ez a széria egy nagy OFF.
Éváék voltak a legjobbak!:)
15/16 anonim 

válasza:

Hát ez nem te fogod eldönteni, hogy lesz VV6 vagy nem! Az RTL Klub vezérigazgatója kijelentette, hogy lesz VV6. OLVASD EL:
Az [origo] a négy legnépszerűbb csatornájánál érdeklődött a 2012-es terveikről. Az X-faktor és a Csillag Születik újabb évada mellett a nagy nézettség miatt sorra kerülhet a Való Világ 6. szérájára is, mondta Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!