Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek lesz VV6?

Szerintetek lesz VV6?

Figyelt kérdés
Örülnétek neki, vagy a jelenlegi szériát se nézitek? Tudom, még nincs teljesen vége, de a VV4-et vagy a VV5-t szerettétek jobban?
2012. febr. 11. 18:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Én már csaka párbajokat nézem meg( azt se élőben, csak visszanézem), meg néha 1-2 érdekesebb videót, kiválasztást, stb. Nem mondom, hogy egyáltalán nem érdekel, de azért annyira nem, hogy minden estémet azzal töltsem. Ha lesz 6os, azzal is így leszek valószínűleg.
2012. febr. 11. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Én az eddigit sem néztem. Még anno az elsőhöz oda-odajutottam, de maiakkal már tele van a micsodám. Tele van műbalhékkal, erőltetett az egész!
2012. febr. 12. 00:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! Természetesen lesz 6. széria is a VV5 magas nézettsége miatt. Igen, én örülnék, ha lenne 6. évad is a valóságshowból. :)
2012. febr. 12. 15:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, ez a széria egy nagy OFF.

Éváék voltak a legjobbak!:)

2012. febr. 12. 19:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát ez nem te fogod eldönteni, hogy lesz VV6 vagy nem! Az RTL Klub vezérigazgatója kijelentette, hogy lesz VV6. OLVASD EL:

Az [origo] a négy legnépszerűbb csatornájánál érdeklődött a 2012-es terveikről. Az X-faktor és a Csillag Születik újabb évada mellett a nagy nézettség miatt sorra kerülhet a Való Világ 6. szérájára is, mondta Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója.

2012. febr. 12. 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:
2012. febr. 12. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!