Mindegyik VV-vel, meg az összes retek műsorral tele a tököm. Nem is nézek tévét.
Látszik, milyen a magyar ember: azt szeretitek, ha mocskot meg szart lapátolnak a fejetekbe.
Olvass inkább.
2012. febr. 11. 18:27
3/16 anonim válasza:
Érdekes én még olyan embert nem láttam aki bevallotta volna, hogy vv-t néz. Most már tényleg nagyon érdekel, hogy kik nézhetik...
2012. febr. 11. 18:34
4/16 anonim válasza:
Az egész VV szériából (az elsőtől kezve) 10 percet láttam.
De a Big Brothert néztem anno. Szégyen, de így volt.
2012. febr. 11. 18:43
5/16 anonim válasza:
én nézem és örülnék neki ha lenne újra
2012. febr. 11. 19:15
6/16 anonim válasza:
Ha minimum 1 évvel később indítanák, akkor érdekelne... De így, hogy lement a 4, az 5, és most jönne egyből a 6... Így tuti nem!
2012. febr. 11. 19:37
7/16 anonim válasza:
én is nézném...de lehet inkább 2013-ban kéne tényleg..2013 év elején..én azért szoktam rajta szórakozni ,meg kikapcsol..
2012. febr. 11. 20:08
8/16 anonim válasza:
Én nézem most. A vv5 talán jobban bejött,mert a vv4-ben mindenki kiakart tűnni meg a sok balhé nameg Alekoszt nem bírtam..így inkább vv5..
Ha lesz vv6 nem tudom,hogy nézni fogom-e..sok mindentől függ. Ha nem lesz jobb műsor és időm is engedi akkor nézni fogom.
2012. febr. 11. 21:03
9/16 anonim válasza:
Egyetértek,egy kicsit szünetelteni kéne ezt a VV-s dolgot!
Ja és a szűk családi körömben anyukám és én nézzük a vv-t,többiek csak ritkán!
A VV4 nekem jobb volt,de ez sem rossz,bár unom Verát,remélem hamar kiesik!
DE ha már csak 2 hét van akkor teljesen mindegy....
2012. febr. 11. 21:05
10/16 anonim válasza:
Tuti, hogy lesz, ha nem is közvetlenül a 5-ös után, de lesz. Egy ekkora nézettségű, ilyen sok bevételt hozó műsort az RTL hülye lenne ha nem folytatna. Hiába háborognak sokan amíg ez nagy anyagi bevételt hoz a csatornának addig folyamatosan lesz VV. Max, hogy ne legyen unalmas pár széria után tartanak egy szünetet (úgy mint a 3 és 4 között is volt).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!