Kik azok a buta a emberek akik tényleg hisznek a Minden Gyermek Lakjon Jól Alapítvány segítségében?
Figyelt kérdés
én nem sajnálom a szegény emberektől a pénzt csak ez a pénz pl a 177.000.000m ft(RTL club),nem hozzájuk jutott el...szerintetek tényleg, tényleg annyi emberen segítettek???tényleg sokkal jobban él mind a 15.000család?Hol vannak?A fókusz már bemutatott egy pár családod,igen kaptam malacot de azt el is kellett adniuk ,nem volt miből felnevelni,takarmányt nem adtak hozzá,meg már kis kacsa kis csibe és vetőmag miatt ,már kecskéjük disznójuk mindenük meg van!????ezt nem értem!!Ha valaki érti magyarázza legyen szíves el nekem!!!!!2012. febr. 8. 14:45
1/4 anonim válasza:
Én nem fizetek,jobban szeretem (ha már adományozok) személyesen elintézni. De anyának van pár ismerőse aki csatlakozott a MGYLJ alapítványhoz és segítetettek nekik. Kisebb-nagyobb dolgokban,hogy min múlik azt nem tudom.. de amúgy értem én mire gondolsz:)
2/4 A kérdező kommentje:
de pl miért nem ugy csinálja az RTL club pl hogy ugyan ilyen felhívással a tvben mondanák összegyűjtenek embereket buszokkal levinnék őket ilyen településekre és aki akar pénzt ad,ruhát élelmiszert,ami kell annak a családnak!!Nem biztos ,hogy abból a pár kis csibéből/kacsából és vetőmagból nem lesznek alultápláltak a gyerekek!Vagy már mindegyik családnak mindennap van hús az asztalon mind a 15000 családnak?Azt hogy csinálják?És miért a kis emberektől kérnek mindig pénzt, miért nem mennek az alapítványok a parlament elé,ők milliókat keresnek miért nem ilyen emberekhez mennek!!?
2012. febr. 9. 09:05
3/4 anonim válasza:
Nálunk szinte mindenki ahogy megkapta, el is adta a környéken a állatokat is, meg a vetőmagot is. Fillérekért. Legalább az jól járt, aki megvette.
4/4 A kérdező kommentje:
elhiszem,és ők jobban élnek azóta???Hozzájuk miért nem megy ki most az RTL club?Vagy az alapítvány?A vetőmag nem egyik napról a másik nő.A kis kacsákat is etetni kell...ezért nem értem mivel segíttek az embereken!?én inkább kevesebb családon segítenék de ők biztosan jobban élnének ,egy családnak 1m ft pl.Abból ha el lenne nekik magyarázva,hogy kell kamatoztatni,jobban tudnának élni.
2012. febr. 10. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!